Fremtidsmat er en næringsklynge for mat- og drikkevareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper. Fremtidsmat er en gruppering av sentrale aktører innen bransjen mat, ernæring og helse med hovedtyngdepunkt i Oslo og Akershus.
Vi ønsker at alle skal kunne spise og drikke med god samvittighet.
Våre 30 deltakerbedrifter representerer ca. 10 milliarder i omsetning og ca. 6 000 ansatte.
Styret
Styreleder Kristin Hollung
Nofima
Mobil: +47 95970682
Epost: kristin.hollung@nofima.no
Epost: kristin.hollung@nofima.no
- Cecilie Halvorsen, Noble Harvest
- Anne-Marte Røen Bye, Duga
- Vibeke Telle-Hansen, OsloMet
- Jahn Christian Ulrichsen, Alna
- John Arne Jørgensen, Slåtto
Sekretariatet
Ida S. Grini
Kompetansemegler
Anne Marit Rødland
Mobil: +47 917 43 880mailto:ida.synnove.grini@nofima.no
Epost: anne.marit.rodland@fremtidsmat.no
Epost: anne.marit.rodland@fremtidsmat.no
Våre støttespillere er Oslo og Akershus fylkeskommuner, Østfold fylkeskommune og Innovasjon Norge.