På denne nettsiden kan du holde deg oppdatert på arrangementer og nyheter som gjelder mat, helse, forskning og innovasjon. Spennende nyheter fra medlemsbedriftene vil også bli presentert.
Hvorfor en næringsklynge fundert på mat for bedre helse?
Antall bevisste forbrukere er økende. Disse er opptatt av sunn og bærekraftig mat. Våre medlemsbedrifter ønsker å bygge sin konkurransekraft gjennom å tilby produkter med gode helseegenskaper og bærekraft. For å oppnå dette er det behov for et tettere samarbeid mellom bedriftene og kunnskapsmiljøene.
- Fremtidsmat skal bidra til at det skapes nye, sunne matvarer som gir medlemmene økt konkurransekraft.
- Fremtidsmat skal bidra til at Oslofjordregionen blir et tyngdepunkt for sunn og bærekraftig matproduksjon.
- Fremtidsmat skal bidra til at alle skal kunne spise med god samvittighet.
Meld deg på vårt nyhetsbrev, om du ønsker å følge med på hva som skjer.