Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Årsmøte / Medlemsmøte – Fremtidsmat

6. februar 2020 kl. 08:30 – 12:00

Detaljer

Dato:
6. februar 2020
Tid
08:30 – 12:00

Arrangør

Fremtidsmat
Epost:
anne.marit.rodland@fremtidsmat.no
Hjemmeside:
www.fremtidsmat.no

Sted

Nofima
Osloveien 1
ÅS, Akershus 1430 Norge
+ Google Map

Om arrangementet

Årsmøte / medlemsmøte Fremtidsmat 

Dato: 06.02 2019 kl. 8.30 – 12.00

Kaffe og frukt fra kl 08.30. Årsmøte starter kl. 9.00.

 

Program:

 

Årsmøte

v/styreleder Kristin Hollung

Innkalling er sendt, pr mail, til alle medlemmer

 

Medlemsmøte 

Fiber var en av de store trendene på Anugamessen i Køln i høst. Flere og flere forbrukere er opptatt av fiber, og antall produkter som lanseres med en helsefordel knyttet til fiber øker globalt. Det er ikke lenger bare korn- og bakeriprodukter som har fokus på fiber og nye fordeler ved fiber brukes inn i innovasjonsarbeidet med nye produkter og inn på nye produktområder.

 Agenda:

  • Kostfiber – ulike kilder, typer og effekter. Fiber er ikke nødvendigvis fiber.  v/Seniorforsker Svein Halvor Knutsen fra Nofima.
  • Duga: Dugabygg – en kilde til betaglukan. v/ Anne Marte Røen-Bye, Duga
  • Superhelt og Muskelbrød. Sunnere og bedre brød for barn. v/Ina Ravnanger, Mesterbakeren

Lunsj

 

Påmelding innen 3. februar til anne.marit.rodland@fremtidsmat.no.

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Medlemsmøte Fremtidsmat
  • Medlemsmøte Fremtidsmat: Treffsikker innovasjon »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88