Om arrangementet
Årsmøte / medlemsmøte Fremtidsmat
Dato: 06.02 2019 kl. 8.30 – 12.00
Kaffe og frukt fra kl 08.30. Årsmøte starter kl. 9.00.
Program:
Årsmøte
v/styreleder Kristin Hollung
Innkalling er sendt, pr mail, til alle medlemmer
Medlemsmøte
Fiber var en av de store trendene på Anugamessen i Køln i høst. Flere og flere forbrukere er opptatt av fiber, og antall produkter som lanseres med en helsefordel knyttet til fiber øker globalt. Det er ikke lenger bare korn- og bakeriprodukter som har fokus på fiber og nye fordeler ved fiber brukes inn i innovasjonsarbeidet med nye produkter og inn på nye produktområder.
Agenda:
- Kostfiber – ulike kilder, typer og effekter. Fiber er ikke nødvendigvis fiber. v/Seniorforsker Svein Halvor Knutsen fra Nofima.
- Duga: Dugabygg – en kilde til betaglukan. v/ Anne Marte Røen-Bye, Duga
- Superhelt og Muskelbrød. Sunnere og bedre brød for barn. v/Ina Ravnanger, Mesterbakeren
Lunsj
Påmelding innen 3. februar til anne.marit.rodland@fremtidsmat.no.
Legg igjen en kommentar