Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser listenavigering

  • « Tidligere Hendelser
november 2025

Hva maten gjør med oss – innsikt, trender og folkehelse

12. november kl. 08:30 – 13:00

Velkommen til medlemsmøte som avholdes på Nofima på Ås. Vi får innsikt i ny forskning, aktuelle trender og samfunnets skiftende syn på mat og kosthold. Vi starter med kaffe fra kl 8.30. Programmet starter kl 9 og avslutter med lunsj fra kl 12. Påmelding pga lunsj til anne.marit.rodland@fremtidsmat.no   Agenda:  Fremtidsmat: Fra oppstart til i dag v/ Anne Marit Rødland og Kristin Hollung   Ultraprosessert mat og helse – hva betyr det for folkehelsepolitikken v/ Pia Bålsrud, UiO   Ultraprosessert…

Find out more »

Hendelser listenavigering

  • « Tidligere Hendelser
+ Export Events

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88