Mat for bedre helse
Webinar Det er mye fokus på fermentering i media, med et sterkt fokus på dens positive effekter på helse og tarmflora. Bøker og artikler om emnet florerer, og både media og influensere gir råd om hvordan man kan lykkes med fermentering hjemme. Men hva er egentlig fermentering, og hvordan kan næringsmiddelindustrien utnytte denne eldgamle teknikken til å forbedre næringsverdien i maten vi spiser? Gjennom to faglige foredrag får vi en dypere innsikt i hva som skjer under fermentering. Vi…
Find out more »Helse- og omsorgsdepartmentet har sendt ut høringsforslag til ny forskrift som kan resultere i regler som begrenser markedsføring av usunn mat og drikke rettet mot barn og unge. Bente Øvrebø, seniorrådgiver i folkehelseavdelingen i Helse- og omsorgsdepartementet kommer til oss for å presentere høringsforslaget. Hva vil dette bety for medlemmene i Fremtidsmat og for målsettingen om å bidra til mat for bedre helse? Etter presentasjonen er det mulighet til å stille spørsmål. Vi følger deretter opp med diskusjon…
Find out more »