Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Medlemsmøte Fremtidsmat: Treffsikker innovasjon

1. april 2020 kl. 09:00 – 12:00

Detaljer

Dato:
1. april 2020
Tid
09:00 – 12:00

Arrangør

Fremtidsmat
Epost:
anne.marit.rodland@fremtidsmat.no

Sted

OsloMet
Pilestredet Oslo + Google Map

Om arrangementet

Velkommen til medlemsmøte i Fremtidsmat 1. april på OsloMet i Pilestredet i Oslo. Møtet starter kl 9 og avsluttes med lunsj kl 12.

 

AGENDA

Treffsikker innovasjon, v/ Tarald Tønnes, DOGA

Hva har Bremnes (Salma-laks), Tesla og Norsvin til felles?  De benytter seg av Designdrevet innovasjon for å lykkes.  Men hvordan bruker man egentlig design til å innovere? Hvordan er det forskjellig fra hvordan vi jobber i dag? Kom å finn ut hvilken nytte din bedrift kan ha av å jobbe designdrevet, se eksempler på hva andre gjør, og få tips til hvordan du kan komme igang selv.

Dagens entusiastiske taler er Tarald Trønnes. Han har bred erfaring fra ledende roller innen salg, markedsføring, design og innovasjon i næringslivet bla. fra Nokia og Telenor. For tiden jobber han i DOGA (Design og Arkitektur Norge ) sitt designdrevne innovasjonsprogram (DIP).

 

Hipster, Athlete or Vegan Activist?—The future of food through the eyes of the Norwegian Representatives developed in the FoodProFuture Project, v Katja-Maria Prexl, Nofima

FoodProFuture (FPF) is a research project aiming for innovative, healthy, and sustainable exploitation of plant-based proteins in future foods in Norway. We think that the best way to predict the future is to create it. That is the reason why we developed an approach that helps us to translate consumer and market insight and research results into new opportunities. The developed personas help to envision future consumer needs, re-think existing products and to develop new concepts. Each persona is a tangible and reliable artefact to inspire discussion for foresight and to foster co-creation together with the research team and stakeholders from the food system.

Katja-Maria Prexl is a post-doctoral at NOFIMA in the «FoodProFuture project. She is performing research on matching consumer and market needs for increased plant protein-based food consumption by using foresight and design thinking based methodologies. She facilitates the development of human-centered innovation concepts for a sustainable food value chain by developing future scenarios, innovation opportunities and innovation methodology.

 

Bedriftscase, Monica Jensen-Hellmann, Det Glutenfrie Verksted

 

Lunsj

 

Påmelding innen 27. mars til anne.marit.rodland@fremtidsmat.no

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Årsmøte / Medlemsmøte – Fremtidsmat
  • Mini-seminar SkatteFUNN »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88