Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Trender, forbrukeradferd og nye muligheter som følge av Covid-19

8. oktober 2020 kl. 09:00 – 12:00

Detaljer

Dato:
8. oktober 2020
Tid
09:00 – 12:00
Hendelse Kategori:
Medlemsmøte

Om arrangementet

Hvordan har Covid-19 påvirket oss? Hvilke endringer er midlertidige og hvilke er varige? Hvordan tilpasse seg og hvilke nye muligheter er skapt?

 

Agenda:

  • Nytt fra Fremtidsmat. V/ Anne Marit Rødland
  • Hvordan har Covid-19 påvirket nordmenns handlemønster i butikk? Hvilke endringer forventes å være varige og hvilke endringer er midlertidige? Antje Gonera fra Nofima vil presentere en handlemønster undersøkelse utført av Nofima  i slutten av april 2020.
  • Case fra medlemmer: Andreas Krogseth i Frævleik vil fortelle om hvordan Covid-19 har påvirket Frævleik, om erfaringer og tiltak de har gjort, og om utvikling av nye muligheter. Andreas Krogseth vil også fortelle om utvikling og lansering av den nye web-portalen www.maat.no

 

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Oppstarts- / medlemsmøte – konkurransedyktig Fremtidsmat
  • Plantebasert kosthold, innovasjoner fra skogen og prosjekt «Konkurransedyktig Fremtidsmat» »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88