Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Plantebasert kosthold, innovasjoner fra skogen og prosjekt «Konkurransedyktig Fremtidsmat»

27. november 2020 kl. 09:00 – 11:00

Detaljer

Dato:
27. november 2020
Tid
09:00 – 11:00
Hendelse Kategori:
Medlemsmøte

Arrangør

Fremtidsmat
Epost:
anne.marit.rodland@fremtidsmat.no

Om arrangementet

Agenda

 

Plantebasert kosthold, forbrenning og mulighet til nyskapende produkter

Fremtidsmat deltar i forskningsprosjekt «Svovelholdige aminosyrer, energimetabolisme og fedme» ved Universitetet i Oslo. Forskerne skal undersøke om et plantebasert kosthold, med lavt innhold av spesifikke aminosyrer, er gunstig for vektnedgang og forbrenning. Kathrine Vinknes og Thomas Olsen fra UiO vil fortelle om prosjektet og om hvilke muligheter deltakelse i prosjektet skaper for medlemmene av Fremtidsmat.

 

 The BioEconomy Region – innovasjoner fra skogen.

Prosjektet, The Bioeconomy Regiona, er et svensk-norsk samarbeid som skal stimulere til nye skogbaserte innovasjoner og støtte små og mellomstore bedrifter for å øke markedet og deres internasjonale konkurranseevne innen skogli bioøkonomi. Fremtidsmat er del av prosjektet og prosjektleder, Monika Svanberg fra Viken Fylkeskommune, vil fortelle om prosjektet, møteplassene og om hva det kan bety for medlemmene i Fremtidsmat.

 

Innovasjon og entreprenørskap ved NMBU og mulighet for samarbeid  – UTGÅR OG BLIR SATT OPP VED EN SENERE ANLDENING

Elin Kubberød fra NMBU er ansvarlig for masterstudiet «Innovasjon og entreprenørskap» og vil presentere muligheter for samarbeid mellom bedrifter i Fremtidsmat og studenter på studiet. Studiet gir blant annet prosjektlederkompetanse som kan brukes for å gjennomføre kommersialiseringsprosesser, verktøy og metodikk for praktisk innovasjonsledelse og hvordan bruke informasjonsteknologi for å effektivisere forretningsprosesser.

 

Konkurransedyktig Fremtidsmat

Oppdatert informasjon om fremdriften i prosjektet «Konkurransedyktig Fremtidsmat» ved Ida Synnøve Grini, Nofima.

 

 

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Trender, forbrukeradferd og nye muligheter som følge av Covid-19
  • Årsmøte / Prosjektmøte Konkurransedyktig Fremtidsmat »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88