Om arrangementet
Agenda
Plantebasert kosthold, forbrenning og mulighet til nyskapende produkter
Fremtidsmat deltar i forskningsprosjekt «Svovelholdige aminosyrer, energimetabolisme og fedme» ved Universitetet i Oslo. Forskerne skal undersøke om et plantebasert kosthold, med lavt innhold av spesifikke aminosyrer, er gunstig for vektnedgang og forbrenning. Kathrine Vinknes og Thomas Olsen fra UiO vil fortelle om prosjektet og om hvilke muligheter deltakelse i prosjektet skaper for medlemmene av Fremtidsmat.
The BioEconomy Region – innovasjoner fra skogen.
Prosjektet, The Bioeconomy Regiona, er et svensk-norsk samarbeid som skal stimulere til nye skogbaserte innovasjoner og støtte små og mellomstore bedrifter for å øke markedet og deres internasjonale konkurranseevne innen skogli bioøkonomi. Fremtidsmat er del av prosjektet og prosjektleder, Monika Svanberg fra Viken Fylkeskommune, vil fortelle om prosjektet, møteplassene og om hva det kan bety for medlemmene i Fremtidsmat.
Innovasjon og entreprenørskap ved NMBU og mulighet for samarbeid – UTGÅR OG BLIR SATT OPP VED EN SENERE ANLDENING
Elin Kubberød fra NMBU er ansvarlig for masterstudiet «Innovasjon og entreprenørskap» og vil presentere muligheter for samarbeid mellom bedrifter i Fremtidsmat og studenter på studiet. Studiet gir blant annet prosjektlederkompetanse som kan brukes for å gjennomføre kommersialiseringsprosesser, verktøy og metodikk for praktisk innovasjonsledelse og hvordan bruke informasjonsteknologi for å effektivisere forretningsprosesser.
Konkurransedyktig Fremtidsmat
Oppdatert informasjon om fremdriften i prosjektet «Konkurransedyktig Fremtidsmat» ved Ida Synnøve Grini, Nofima.
Legg igjen en kommentar