Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Årsmøte / Prosjektmøte Konkurransedyktig Fremtidsmat

3. februar 2021 kl. 09:00 – 11:00

Detaljer

Dato:
3. februar 2021
Tid
09:00 – 11:00

Arrangør

Fremtidsmat
Epost:
anne.marit.rodland@fremtidsmat.no

Om arrangementet

Program:

 

Årsmøte

v/styreleder Kristin Hollung

Innkalling er sendt, pr mail, til alle medlemmer

 

Prosjektmøte Konkurransedyktig Fremtidsmat 

Hva skal til for å gjøre den sunne og bærekraftige maten mer konkurransedyktig?

Prosjektmøte tre av «Konkurransedyktig Fremtidsmat». Målet med prosjektet er å identifisere lønnsomme muligheter som vil kunne gjøre oss mer konkurransedyktige, enten sammen eller hver bedrift for seg. Prosjektet er finansiert av Viken Fylkeskommune.

Prosjektet vil gå over ett år og bestå av rundt 5-6 workshops/møter, samt en studietur. De resultater vi oppnår i prosjektet blir deltakernes og Fremtidsmat sin felles eiendom.

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Plantebasert kosthold, innovasjoner fra skogen og prosjekt «Konkurransedyktig Fremtidsmat»
  • Kriser krever innovasjon »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88