Om arrangementet
Velkommen til medlemsmøte og prosjektmøte 3 i «Omstilling og innovasjon til ny virkelighet – Fremtidsmat 2.0.»
Som følge av at covid-19 skapte store endringer for mange medlemmer i Fremtidsmat, og spesielt for aktører innen storhusholdning, kom det ønsker i fjor om å kartlegge varige endringer av betydning for bedriftene i Fremtidsmat og identifisere nye muligheter for innovasjon og omstilling til ny virkelighet. Vi har fått 500.000 fra Regionalt innovasjonsprogram i Oslo kommune til å igangsette dette. Målet er at prosjektet skal bidra til idéutviking og mulige innovasjons- og kommersialiseringsprosjekter hos bedriftene i Fremtidsmat og dermed bidra til å styrke bedriftenes konkurransekraft og verdiskaping.
Agenda:
- Matindustrien kan mer enn vi klarer å formidle»
Ulike former for kunnskapsoverføring påvirkerproduktutvikling og innovasjon i matindustrien. Mesteparten av denne kunnskapensitter i «kroppen» på de ansatte og kan ofte kalles «taus-kunnskap». Tauskunnskap er preget av håndgripelig «learning by doing», men kan overføresgjennom samhandling. Hvordan dette preger innovasjon
v/ Sveinung Grimsby, forsker i Nofima og meddoktorgrad innen innovasjon.
- Kreativ workshop: Nye uløste og skjulte forbruker-og kundebehov.
Legg igjen en kommentar