Om arrangementet
Velkommen til digitalt medlemsmøte om trender og sunnhetsmerking
Agenda
- 10 nøkkeltrender innen mat, ernæring og helse fra New Nutrition Business. v/ Anne Cathrine Wisth, Tine
- En vurdering av den europeiske merkeordningen Nutri-Score sett fra et norsk perspektiv. Ferske resultater fra NewTools prosjektet, et prosjekt som er ledet av FHI og har 28 partnere fra mange ulike deler av det norske matsystemet. Ved Marianne Hope Abel (forsker, FHI) og Anna Amberntsson (postdoc, FHI).
- Behov for nøkkelhull på meny. Nøkkelhull på sammensatte måltider og menyer vil gjøre det enklere for forbruker å velge de sunne alternativene på restaurant og når måltidsløsninger kjøpes. Det vil også gjøre det enklere for leverandørene å markedsføre og selge inn de sunne løsningene. Kan Fremtidsmat ta en rolle og påvirke til at det utvikles nøkkelhull for meny? Innspill fra John Arne Jørgensen, Slåtto.
Legg igjen en kommentar