Om arrangementet
Bok i Parken onsdag 20. mai kl 1930. Åpen kafé og servering av småretter fra kl 1800
På Bok i Parken møtes forfattere, forskere og andre gjester for å sette aktuelle tema under lupen og snakke bok og samfunn.
Kveldens gjester er Andreas Viestad, matspaltist, tv-kokk og kokebokforfatter, Esben Holmboe Bang, kjøkkensjef på Maaemo, Siri Helle, matspaltist og aktuell forfatter og Margrethe Hersleth, forsker i sensorikk ved Nofima.
Hvorfor er den gastronomiske offentligheten i Norge er smal, og nesten fraværende? Hvilket språk har vi egentlig for å snakke om mat og matopplevelser? Kanskje det er derfor vi ikke har en offentlig gastronomisk debatt fordi vokabularet ikke er der?
Det begynner å bli vinspalter i de fleste aviser, men hvor blir det av oste-omtaler, skinke, og grønnsak-spalter?
Mer om dette og mye mer i samtale mellom kveldens aktuelle gjester og vert Andrew Kroglund.
Billetter kan kjøpes på nett: billetter
eller i døren.
Ordinær kr 100,- rabattert kr 50,-
Velkommen til en vårens mest spennende samtale!
Legg igjen en kommentar