Om arrangementet
Onsdag 3. juni kan man utfordre seg selv på Mathallen.
Da blir det nemlig servert retter som koriander- og chilistekte crickets med lime og mangosaus. og cricketkake med sjokolade og maurknekk.
I samarbeid med Rentokil inviterer Mathallen til Pestaurant hvor det settes søkelys på eksotiske retter som inneholder mat vi ikke er vant til å spise.
– Sett tennene fast i noen deilige insekter, vår meny er full av skadedyr, heter det i en pressemelding.
Pestaurant har også som mål å motivere deltakerne til å være mer eventyrlystne ved valg av mat, samt å fremme de enorme helsemessige fordelene et insektsrikt kosthold gir, og som allerede nytes av milliarder over hele verden.
FN har satt fokus på Entomophagy (å spise insekter) som en levedyktig kilde til mat. Ved bruk av insekter i kostholdet oppnår man høyere nivåer av både protein, sink og kalsium.
Mathallen oppfordrer nå nordmenn til å støtte engasjementet rundt spiselige insekter – fremtidens proteiner.
Legg igjen en kommentar