Om arrangementet
Cerealfagdagen skal være en dag der alle i bransjen – fra hele verdikjeden møtes for å drøfte problemstillinger av tidsaktuelle saker og få presentert nyheter fra bransjen og forskningsmiljøet.
Dato: | 30. mars 2017 |
Sted: | NHO-Bygget, Majorstuen, Oslo |
Pris: | kr. 990,- inkludert lunsj |
PÅMELDING
Dagen arrangeres i fellesskap av Nofima, Baker- og konditorforeningens landsforbund og Opplysningskontoret for korn og brød.
PROGRAM
Kl. 09.30–15.30
09.30–10.00 Registrering
10.00–10.15 Velkommen v/Gunnar Bakke
10.15–0.45 Jordbruksmeldingens betydning for Cerealbransjen v/Statssekretær Terje Halleland
10.45–11.15 Cerealbransjens muligheter i det grønne skifte v/Einar Risvik
11.15–11.30 Helsepåstander i praksis – Muligheter med bygg og havre beta-glukan v/Anne Reider
11.30–11.35 Nytt forskningsprosjekt – Planteprotein i framtidens matprodukter v/Anne Kjersti Uhlen
11.35–12.00 Root veggie breads and Fazer’s activities within the vegetarian trend v/Sanna Maria Hongisto
12.00–13.00 Lunsj
13.00–13.20 Et klimasmart måltid v/Torunn Nordbø
13.20–13.40 Too Good To Go – reduksjon av svinn i bakerbransjen v/Sophie Wiik
13.40–14.00 Svinn av brød hos forbruker v/Sofie Østergaard
14.00–14.30 Kaffepause
14.40–15.00 Grønn produktutvikling v/Gunn Helene Arsky
15.00–15.20 Innovasjon i Cerealbransjen v/Sveinung Grimsby
15.20–15.30 Avslutning v/Kristin Hollung
Påmelding gjøres via lenken øverst eller på mail til: ine@bakerkonditor.no
Legg igjen en kommentar