Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Medlemsmøte Fremtidsmat

6. desember 2018 kl. 09:00 – 12:00

Detaljer

Dato:
6. desember 2018
Tid
09:00 – 12:00

Sted

Nofima
Osloveien 1
ÅS, Akershus 1430 Norge

Om arrangementet

Velkommen til medlemsmøte 6. desember fra 9 – 12 på Nofima, Ås.

Agenda

Mat, helse, ernæring og muligheter for industrien

  1. Samarbeid med studenter

OsloMet tilbyr medlemmer i Fremtidsmat mulighet til å få hjelp av studenter til ulike ernæringsfaglige oppgaver. Dette er en unik mulighet til å styrke egen ernæringskompetanse. Vibeke Telle-Hansen fra OsloMet forteller om hva slags muligheter som ligger i dette tilbudet og gir noen eksempler på hva studentene kan bistå med.

2. Koststudier

Hva skal til for å si at en matvare en sunn? v/Vibeke Telle Hansen, OsloMet

 

Forsøksanlegg/pilotanlegg – muligheter for industrien og omvisning

Nofima har flere laboratorier og forsøksanlegg som gir mulighet til både å gjennomføre eksperimenter og til å kjøre prøveproduksjoner. Vi får blant annet høre om både vegetabilhall, bakeri, fiskehall og kjøtthall. Deretter blir det omvisning med André Løvaas på bakeriet. v/ Kristin Hollung og André Løvaas, Nofima

 

Lunsj

 

Påmelding til Anne Marit Rødland innen 1. desember.

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « WS sirkulærøkonomi
  • Årsmøte / medlemsmøte Fremtidsmat på NMBU »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88