Om arrangementet
Velkommen til medlemsmøte 6. desember fra 9 – 12 på Nofima, Ås.
Agenda
Mat, helse, ernæring og muligheter for industrien
- Samarbeid med studenter
OsloMet tilbyr medlemmer i Fremtidsmat mulighet til å få hjelp av studenter til ulike ernæringsfaglige oppgaver. Dette er en unik mulighet til å styrke egen ernæringskompetanse. Vibeke Telle-Hansen fra OsloMet forteller om hva slags muligheter som ligger i dette tilbudet og gir noen eksempler på hva studentene kan bistå med.
2. Koststudier
Hva skal til for å si at en matvare en sunn? v/Vibeke Telle Hansen, OsloMet
Forsøksanlegg/pilotanlegg – muligheter for industrien og omvisning
Nofima har flere laboratorier og forsøksanlegg som gir mulighet til både å gjennomføre eksperimenter og til å kjøre prøveproduksjoner. Vi får blant annet høre om både vegetabilhall, bakeri, fiskehall og kjøtthall. Deretter blir det omvisning med André Løvaas på bakeriet. v/ Kristin Hollung og André Løvaas, Nofima
Lunsj
Påmelding til Anne Marit Rødland innen 1. desember.
Legg igjen en kommentar