Om arrangementet
Fremtidsmat skal være et kraftsenter for innovasjon og utvikling av sunnere mat- og drikkeløsninger. På dette møte vil vi presentere verktøy for utvikling av sunn mat. I tillegg blir det en kort informasjon om et prosjekt for utvikling av fremtidens emballasje.
Agenda
Regionens muligheter for å bidra til å utvikle fremtidens emballasje
Monika Svanberg fra Akershus Fylkeskommune leder prosjektet «The Bioeconomy Region». Hun vil kort informere om prosjektet og om relevante testsentre, vekstprogrammer og forskningsprosjekter for emballasjeutvikling.
Verktøy for utvikling av sunn mat
Vibeke Telle-Hansen (OsloMet) og Ida Synnøve Grini (Nofima) vil presentere et verktøy, utviklet for Fremtidsmat, som kan benyttes av medlemmene i forbindelse med produktinnovasjon og –optimalisering. Verktøyet er et oppslagsverk med objektiv informasjon om ernæring, basert på vitenskapelig dokumentasjon. Verktøyet vil være under stadig utvikling. Vi ønsker tilbakemelding fra alle medlemmer slik at verktøyet skal bli så nyttig som mulig.
Matvaretabellen – oppslagsverk og redskap
Hva er matvaretabellen? Hvordan kan tabellen brukes som et verktøy i utviklingsarbeidet i matvareindustrien? Hvordan bør tabellen brukes og hvorfor er den viktig.
v/ Monica Hauger Carlsen fra UiO
Lunsj
Påmelding til anne.marit.rodland@fremtidsmat.no innen 4. juni
Sted: Oslo Met, Pilestredet 35, rom PI246
Legg igjen en kommentar