Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Hva skal til for å få forbrukerne til å spise sunnere?

15. juni 2022 kl. 09:00 – 11:00

Detaljer

Dato:
15. juni 2022
Tid
09:00 – 11:00

Sted

Digitalt

Om arrangementet

Hva skal til for å få forbrukerne til å spise sunnere?

Hva trigger forbrukervalg? Hvordan endre forbrukeradferd? Hvordan kan «nudging» bidra til å skape adferdsendring? Dette er noen av spørsmålene dagens foredragsholdere vil snakke om. Velkommen til digitalt medlemsmøte.

 

Agenda:


Hva skal til for at forbrukere endrer vaner til sunnere og mer bærekraftig adferd?

v/ Valérie L. Almli, PhD og Senior Scientist, Nofima

 

Dagligvarebutikken som arena for bedre folkehelse

  • Hva ønsker forbruker av innsikt og verktøy knyttet til handleopplevelse i butikk. Presentasjon av resultater fra evaluering av kostholds innsikt i Trumf.
  • Hvordan kan nudging, gjennom plassering, bidra til bedre folkehelse i butikk. Presentasjon av foreløpige funn fra prosjekt.

v/ Samira Lekhal, Daglig leder GrteeNudge og overlege Senter for sykelig overvekt i Helse Sør-Øst

 

Hvordan påvirker nabolaget ungdommers vaner og atferd knyttet til kosthold og fysisk aktivitet?

v/ Hanne Hennig Havdal, Sr. ernæringsrådgiver Orkla

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Medlems- / prosjektmøte Fremtidsmat 2.0
  • Hva blir de konkrete endringene i regelverket som følge av Farm 2 Fork? Hvordan skal vi tilpasse oss for å følge med på framtidens krav til merking av næringsmidler? »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88