Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Årsmøte / medlemsmøte Fremtidsmat på NMBU

1. februar 2019 kl. 08:30 – 13:00

Detaljer

Dato:
1. februar 2019
Tid
08:30 – 13:00

Arrangør

Fremtidsmat
Epost:
anne.marit.rodland@fremtidsmat.no

Sted

SKP på NMBU
Kirkeveien 16
Ås, 1432
+ Google Map

Om arrangementet

 Årsmøte / medlemsmøte Fremtidsmat på NMBU

Dato: 01.02 2019 kl. 8.30 – 13.00

 

Velkommen til årsmøte / medlemsmøte i Fremtidsmat på NMBU 1. februar. Møtet starter på SKP (Senter for klimaregulert planteforskning) på NMBU i Kirkevein 16, 1432 Ås, før vi går til Meieribygget for lunsj og omvisning.

 
Innkalling til årsmøte er sendt på mail til alle medlemmer.
 
På medlemsmøte, etter årsmøte, vil vi få innblikk i muligheter for Fremtidsmatbedrifter til å samarbeide med studenter og forskere ved NMBU. Vi vil også besøke pilotanelggene ved NMBU; meieri, bryggeri og bioraffineri. I tillegg kommer Ard Innovation og forteller om kommersialisering av forskning og presenterer muligheter til samarbeid med Ard Innovation og med Inkubator Ås. 
 
Vi starter med kaffe og frukt fra 8.30. Årsmøte starter presis kl. 9.00.
 
Påmelding innen 28. januar til: anne.marit.rodland@fremtidsmat.no.  Det blir servert lunsj.
Parkering på NMBU er på egne gjesteplasser. 

Program

 08.30  Kaffe og frukt

09.00   Årsmøte v/styreleder Kristin Hollung

Pause

10.00   Medlemsmøte

10.00   Kommersialisering av forskning, Jorun Pedersen, Ard Innovation

  • Presentasjon av Inkubator Ås og ARD Innovation
  • Kommersialisering av forskning

10.15   Mulighet for samarbeid med studenter og forskere på NMBU:

  • Ellen Skuterud. Studier ved NMBU og samarbeid om masteroppgaver
  • Anne Kjersti Uhlen. Matkorn og proteinvekster. Mulighet for samarbeid med studenter.
  • Tove Devold. Proteiner og melkeproteiner.
  • Harald Carlsen. Mulighet til ernæringsforsøk på mus. Tarmflora og ernæring.
  • Bjørge Westereng. Bioraffinering.

11.30   Lunsj Meieribygget M 125

12.15   Omvisning i pilotanleggene; meieri, bryggeri og bioraffineri

13.00   Avslutter

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Medlemsmøte Fremtidsmat
  • NIBIO – konferansen 2019: Miljøbidrag eller miljøbedrag. »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88