Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Bioforsk-konferansen 2015

4. februar 2015 – 5. februar 2015

Detaljer

Start:
4. februar 2015
Slutt:
5. februar 2015
Hjemmeside:
http://www.bioforsk.no/ikbViewer/page/prosjekt/hovedtema?p_dimension_id=20115&p_menu_id=20127&p_sub_id=20116&p_dim2=20117

Arrangør

Biofrsk

Sted

Scandic Hotell
Hamar, Norge + Google Map

Om arrangementet

Overskriften for konferansen er Landbruk i endring – effekter for verdiskaping, samfunn og miljø, og under er et utdrag av hva programmet tar for seg.

Norge står overfor et landbruk i endring, og dette ser vi på i det faglige programmet gjennom å rette søkelyset mot landbrukets verdiskapning, utfordringer rundt matsikkerhet og viktige miljø- og klimapolitiske spørsmål. Landbruks- og matminister Sylvi Listhaug, leder av Norges Bondelag Lars Petter Bartnes og administrerende direktør i GENO Sverre Bjørnstad kommer til åpningen av konferansen 4. februar. Senere samme dag skal Erik Wold lede en paneldebatt rundt moderne matproduksjon, og her stiller Trygve Eklund (kunnskapsformidler og kåsør), Randi Flesland (Forbrukerrådet), Harald Gjein (Mattilsynet) og Helle Margrete Meltzer (FHI) til debatt.

Neste års konferanse vil bl.a ta for seg landbrukets rolle og betydning for verdiskaping i den norske bioøkonomien, hvordan håndtere skadegjørere og resistens i norsk matproduksjon, og spørsmålet om hvordan vi kan og skal utvikle et klimavennlig landbruk. Vi får høre om innovasjon i norsk landbruk, lokal mat og så får vi presentert resultater fra flere forskningsprosjekter, blant annet innen biogass og bioenergi. 2015 er FNs internasjonale jordår, og det skal vi markere gjennom flere interessante innlegg innen forskning på jord og jordressurser. De viktigste kulturene i norsk landbruk blir tema i egne sesjoner for grøntproduksjoner, gras, korn og åkervekster, med nytt fra forskningen om sorter og dyrkingstekniske spørsmål.

Lenke til mer informasjon og påmelding her.

 

 

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « En verden i demografisk endring
  • Medlemsmøte i Fremtidsmat – mat for bedre helse »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88