Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Cerealfagdagen 2019 – Lokalt, Ekte og Bærekraftig

4. april 2019 kl. 09:30 – 16:00

| 1200NOK

Detaljer

Dato:
4. april 2019
Tid
09:30 – 16:00
Kostnad:
1200NOK

Sted

Nofima AS
Osloveien 1
Ås, Norge
+ Google Map
Hjemmeside:
www.nofima.no

Om arrangementet

På Cerealfagdagen – Lokalt, Ekte og Bærekraftig presenteres aktuelle resultater innen korn og helse – om glutensensitivitet, tarmhelse og fermentering. Fjorårets suksess Bakeskolen tar steget videre i år, og vil vektlegge gamle kornsorter og havre.

Inspirasjon og lærdom kan du også hente fra tre innovative mataktører på Hadeland. Olav Lie-Nielsen på Thorbjørnrud gård og hotell, Neil Allsop fra Sour to the people og kornbonde Johan Swärd forteller om hvordan samarbeidet dem imellom øker verdiskapingen både hver og en og totalt

Programmet og lenke til påmelding finner du her.

Påmeldingsfristen er 28. mars.

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Medlemsmøte Fremtidsmat: Hvordan utvikle morgendagens attraktive, helseriktige og bærekraftige mat- og drikkeløsninger?
  • Medlemsmøte Fremtidsmat: Verktøy for utvikling av sunn mat »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88