Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Cerealfagdagen – bakerbransjen i det grønne skiftet

30. mars 2017 kl. 09:30 – 15:30

Detaljer

Dato:
30. mars 2017
Tid
09:30 – 15:30

Sted

NHO-Bygget, Majorstuen, Oslo
Norge + Google Map

Om arrangementet

Cerealfagdagen skal være en dag der alle i bransjen – fra hele verdikjeden møtes for å drøfte problemstillinger av tidsaktuelle saker og få presentert nyheter fra bransjen og forskningsmiljøet.

Dato: 30. mars 2017
Sted: NHO-Bygget, Majorstuen, Oslo
Pris: kr. 990,- inkludert lunsj
PÅMELDING

Meld deg på her

Dagen arrangeres i fellesskap av Nofima, Baker- og konditorforeningens landsforbund og Opplysningskontoret for korn og brød.

PROGRAM

Kl. 09.30–15.30

09.30–10.00 Registrering

10.00–10.15 Velkommen v/Gunnar Bakke

10.15–0.45 Jordbruksmeldingens betydning for Cerealbransjen v/Statssekretær Terje Halleland

10.45–11.15 Cerealbransjens muligheter i det grønne skifte v/Einar Risvik

11.15–11.30 Helsepåstander i praksis – Muligheter med bygg og havre beta-glukan v/Anne Reider

11.30–11.35 Nytt forskningsprosjekt – Planteprotein i framtidens matprodukter v/Anne Kjersti Uhlen

11.35–12.00 Root veggie breads and Fazer’s activities within the vegetarian trend v/Sanna Maria Hongisto

12.00–13.00 Lunsj

13.00–13.20 Et klimasmart måltid v/Torunn Nordbø

13.20–13.40 Too Good To Go – reduksjon av svinn i bakerbransjen v/Sophie Wiik

13.40–14.00 Svinn av brød hos forbruker v/Sofie Østergaard

14.00–14.30 Kaffepause

14.40–15.00 Grønn produktutvikling v/Gunn Helene Arsky

15.00–15.20 Innovasjon i Cerealbransjen v/Sveinung Grimsby

15.20–15.30 Avslutning v/Kristin Hollung

Påmelding gjøres via lenken øverst eller på mail til: ine@bakerkonditor.no

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Kunnskap til handling – «Hvordan påvirke forbrukere til å velge sunnere»
  • Innovasjon er ikke tilfeldig – hvordan bli mer innovativ? »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88