Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

«Den norske gastronomiske offentlighet»

20. mai 2015 kl. 18:00 – 21:30

Detaljer

Dato:
20. mai 2015
Tid
18:00 – 21:30

Sted

Vitenparken, Campus Ås, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU)
Fredrik A. Dahlsvei 8
Ås, Ås 1430 Norge
+ Google Map
Hjemmeside:
http://vitenparken.no/praktisk-info/

Om arrangementet

Bok i Parken onsdag 20. mai kl 1930. Åpen kafé og servering av småretter fra kl 1800

På Bok i Parken møtes forfattere, forskere og andre gjester for å sette aktuelle tema under lupen og snakke bok og samfunn.

Kveldens gjester er Andreas Viestad, matspaltist, tv-kokk og kokebokforfatter, Esben Holmboe Bang, kjøkkensjef på Maaemo, Siri Helle, matspaltist og aktuell forfatter og Margrethe Hersleth, forsker i sensorikk ved Nofima.

Hvorfor er den gastronomiske offentligheten i Norge er smal, og nesten fraværende? Hvilket språk har vi egentlig for å snakke om mat og matopplevelser? Kanskje det er derfor vi ikke har en offentlig gastronomisk debatt fordi vokabularet ikke er der?

Det begynner å bli vinspalter i de fleste aviser, men hvor blir det av oste-omtaler, skinke, og grønnsak-spalter?

Mer om dette og mye mer i samtale mellom kveldens aktuelle gjester og vert Andrew Kroglund.

Billetter kan kjøpes på nett: billetter
eller i døren.

Ordinær kr 100,- rabattert kr 50,-

Velkommen til en vårens mest spennende samtale!

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Oppstart av arbeidsgrupper
  • Hvordan møter vi som samfunn overvektbølgen? »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88