Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Eat the future

29. oktober 2019

Detaljer

Dato:
29. oktober 2019
Hjemmeside:
https://nofima.no/aktivitet/eat-the-future-2/

Sted

Vitenparken, Campus Ås, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU)
Fredrik A. Dahlsvei 8
Ås, Ås 1430 Norge
+ Google Map
Hjemmeside:
http://vitenparken.no/praktisk-info/

Om arrangementet

Det store spørsmålet vi stiller i workshopen er: Hva spiser vi i fremtiden?

Tenk deg inn i en verden der all mat produseres, transporteres og forbrukes på en bærekraftig måte. Hva skal til for å komme dit? Det er kjernen i workshopen Eat the Future, den 29. oktober. Ved hjelp av verktøy som fremtidsbilder (scenarier) og personifiserte målgrupper vil vi søke etter svarene på hvordan fremtidens kosthold vil se ut.

 Workshopen vil kunne gi deg:

–          Innovative ideer for fremtidens mat

–          Kunnskap om scenariobygging, og hvordan disse kan brukes i arbeidet med å utvikle fremtidens matløsninger

–          Kunnskap om hvordan dere kan jobbe for å forstå og nå frem til så vel dagens forbruker, som fremtidens forbrukere.

–          Smakfulle smakebiter på fremtidens meny

Vi ønsker å dele resultatene vi har oppnådd så langt i forskningsprosjektet FoodProFuture

 Målgruppen for workshopen er matprodusenter og andre aktører i matsystemet.

 program og lenke til påmelding på Nofimas nettsider.

Medlemmer av Fremtidsmat får rabatt på arrangementet. Ta kontakt med ida.synnove.grini@nofima.no.

Workshopen arrangeres på Vitenparken, Ås onsdag 29. oktober. og  normal deltakeravgiften er kr 2.900,-.

Den 6. juni arrangerer vi et publikumsevent hvor det også er muligheter å bli med på en vandring inn i fremtidsscenariene og få smakebiter på fremtiden, men uten workshopen.

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Studietur til Anugamessen i Köln
  • Medlemsmøte Fremtidsmat »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88