Om arrangementet
Det store spørsmålet vi stiller i workshopen er: Hva spiser vi i fremtiden?
Tenk deg inn i en verden der all mat produseres, transporteres og forbrukes på en bærekraftig måte. Hva skal til for å komme dit? Det er kjernen i workshopen Eat the Future, den 29. oktober. Ved hjelp av verktøy som fremtidsbilder (scenarier) og personifiserte målgrupper vil vi søke etter svarene på hvordan fremtidens kosthold vil se ut.
Workshopen vil kunne gi deg:
– Innovative ideer for fremtidens mat
– Kunnskap om scenariobygging, og hvordan disse kan brukes i arbeidet med å utvikle fremtidens matløsninger
– Kunnskap om hvordan dere kan jobbe for å forstå og nå frem til så vel dagens forbruker, som fremtidens forbrukere.
– Smakfulle smakebiter på fremtidens meny
Vi ønsker å dele resultatene vi har oppnådd så langt i forskningsprosjektet FoodProFuture
Målgruppen for workshopen er matprodusenter og andre aktører i matsystemet.
program og lenke til påmelding på Nofimas nettsider.
Medlemmer av Fremtidsmat får rabatt på arrangementet. Ta kontakt med ida.synnove.grini@nofima.no.
Workshopen arrangeres på Vitenparken, Ås onsdag 29. oktober. og normal deltakeravgiften er kr 2.900,-.
Den 6. juni arrangerer vi et publikumsevent hvor det også er muligheter å bli med på en vandring inn i fremtidsscenariene og få smakebiter på fremtiden, men uten workshopen.
Legg igjen en kommentar