Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Forskning som redder verden

20. mars 2019 kl. 09:00 – 16:00

| Gratis

Detaljer

Dato:
20. mars 2019
Tid
09:00 – 16:00
Kostnad:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.horisontkonferansen.no

Arrangører

Forskningsrådet
Aftenposten

Sted

Det Norske Teatret
Kristian IVs gate 8
Oslo,
+ Google Map

Om arrangementet

20 mars arrangerer Forskningsrådet og Aftenposten Horisont – forskning som redder verden

Vi har fått kniven på strupen. FNs klimarapport viser at vi er i ferd med å nå klodens tålegrense. Vi har kunnskap. Vi har teknologi. Vi har ressurser. Hvordan omsetter vi det i praksis til beste for naturen, samfunnet og næringslivet?

Blant foredragsholderene er Gunhild Stordalen fra Eat og Erik Solheim, tidligere leder av FN’s miljøprogram

  • Det finnes et scenario for hvordan vi både kan nå bærekraftsmålene og holde oss innenfor planetens tålegrenser. Hør hvordan!
  • Sunn mat både for deg og for kloden. Er det mulig?
  • Vi inviterer til debatt: Hvorfor klarer vi ikke å handle slik vi burde? Hva skal til?
  • Bli kjent med forskningsprosjekter som gir oss et blikk inn i en grønnere fremtid.
  • Kan kunstig intelligens bli vår nyttige hjelper?
  • Hvordan kan bedrifter tjene penger på bærekraft?
  • Følger norske kommuner med i timen?

Forskningsrådet og Aftenposten utfordrer næringsliv, offentlige sektor og forskere.
Bli med på å finne de nye, gode løsningene.

Gratis inngang

Påmelding og mer informasjon om program og foredragsholdere.

 

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Medlemsmøte: Speeddate og WS
  • Medlemsmøte Fremtidsmat: Hvordan utvikle morgendagens attraktive, helseriktige og bærekraftige mat- og drikkeløsninger? »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88