Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Frokostseminar: Matavfall – ressurs eller tap?

24. oktober 2014 kl. 08:00 – 10:00

Detaljer

Dato:
24. oktober 2014
Tid
08:00 – 10:00
Hjemmeside:
http://www.nmbu.no/aktuelt/node/17681

Arrangør

Sted

Vitenparken, Campus Ås, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU)
Fredrik A. Dahlsvei 8
Ås, Ås 1430 Norge
+ Google Map
Hjemmeside:
http://vitenparken.no/praktisk-info/

Om arrangementet

Nordmenn kaster i gjennomsnitt 46,3 kg mat i året. I tillegg er det svinn i produksjonen, på grunn av dårlige lagringsforhold, transport eller rett og slett fordi grønnsakene har feil form.

Matsatsingen ved NMBU inviterer til frokostseminar

Dato: Fredag 24. oktober kl. 08.00-10.00
Sted: Vitenparken på Campus Ås
Frokost serveres fra kl 08.00. Seminaret begynner kl 08.30.

Nordmenn kaster i gjennomsnitt 46,3 kg mat i året. I tillegg er det svinn i produksjonen, på grunn av dårlige lagringsforhold, transport eller rett og slett fordi grønnsakene har feil form.

Men visste du at matavfall kan være en ressurs? Kom på frokostseminar og hør spennende foredrag om:

Når må vi kaste maten?
Per Einar Granum, instituttleder for institutt for mattrygghet og infeksjonsbiologi, NMBU

Kunnskapsoverføring innen matvitenskap og teknologi i utviklingsland
Judith Narvhus, professor ved institutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap, NMBU

Hvorfor kaster vi ikke-perfekt mat?
Marije Oostindjer, forsker ved institutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap, NMBU

Bioøkonomi, bioraffinering og kretsløp
Svein Jarle Horn, professor ved institutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap

Påmelding via lenke til  http://www.nmbu.no/aktuelt/node/17681  innen onsdag 22. oktober

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Fagdag: Salt i maten?
  • NTPs temadag mat og helse »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88