Om arrangementet
Nordmenn kaster i gjennomsnitt 46,3 kg mat i året. I tillegg er det svinn i produksjonen, på grunn av dårlige lagringsforhold, transport eller rett og slett fordi grønnsakene har feil form.
Matsatsingen ved NMBU inviterer til frokostseminar
Dato: Fredag 24. oktober kl. 08.00-10.00
Sted: Vitenparken på Campus Ås
Frokost serveres fra kl 08.00. Seminaret begynner kl 08.30.
Nordmenn kaster i gjennomsnitt 46,3 kg mat i året. I tillegg er det svinn i produksjonen, på grunn av dårlige lagringsforhold, transport eller rett og slett fordi grønnsakene har feil form.
Men visste du at matavfall kan være en ressurs? Kom på frokostseminar og hør spennende foredrag om:
Når må vi kaste maten?
Per Einar Granum, instituttleder for institutt for mattrygghet og infeksjonsbiologi, NMBU
Kunnskapsoverføring innen matvitenskap og teknologi i utviklingsland
Judith Narvhus, professor ved institutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap, NMBU
Hvorfor kaster vi ikke-perfekt mat?
Marije Oostindjer, forsker ved institutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap, NMBU
Bioøkonomi, bioraffinering og kretsløp
Svein Jarle Horn, professor ved institutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap
Påmelding via lenke til http://www.nmbu.no/aktuelt/node/17681 innen onsdag 22. oktober
Legg igjen en kommentar