Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Helsedirektoratet presenterer nye kostråd / Ernæringskalkulator – vei videre

19. september 2024 kl. 09:00 – 11:00

Detaljer

Dato:
19. september 2024
Tid
09:00 – 11:00

Sted

Webinar

Om arrangementet

Helsedirektoratet presenterer nye kostråd.

Ernæringskalkulator. Presentasjon og vei videre.

Velkommen til medlemsmøte 19. september fra kl 9 – 11.

Vi er veldig glade for å få besøk av Ole Berg fra Helsedirektoratet som vil presentere de helt ferske kostrådene.

Deretter blir det gjennomgang av NORtritious ernæringskalkulator hvor nå nøkkelhullet og ernæringspåstander er ferdig implementert. Alle skal ha fått tilgang til å teste verktøyet og gi oss tilbakemelding. Den nye kalkulatoren blir presentert, inkludert tilbakemeldinger fra dere. Om noen mangler tilgang til ernæringskalkulatoren, så gi beskjed.

Vi avholdt også en WS i våres om hva neste utviklingstrinn for kalkulatoren skulle være. Det kom opp en mengde forslag til både hva som kan implementeres i verktøyet og hvordan kalkulatoren kan nyttes inn i persontilpasset ernæring. Forslagene blir presentert og det blir mulighet til å gi tilbakemelding på hva dere ønsker at neste utviklingstrinn for kalkulatoren skal være.

 

Agenda:

  • Nye kostråd. Ole Berg, Helsedirektoratet
  • Ernæringskalkulatoren NORtritious. Way Kiat Bong, OsloMET.
  • Neste utviklingstrinn. Presentasjon forslag og mulighet til tilbakemelding.
+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Innspills- og dialogwebinar: Revidering av nøkkelhullskriteriene
  • Hvordan kan fermentering forbedre næringsverdi og skape funksjonelle egenskaper i matvarer? »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88