Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Vi har dessverre utsatt Tenketanken : Hvordan vil bransjen og markedet vårt være om ett år, fem år eller tyve år? Ny dato kommer.

17. oktober 2014 kl. 09:00 – 16:00

Detaljer

Dato:
17. oktober 2014
Tid
09:00 – 16:00
Hendelse Kategori:
Tenketank

Sted

INSPIRIA Science Center
Bjørnstadveien 16
Grålum, 1712 Norge
+ Google Map
Hjemmeside:
http://www.inspiria.no/?CatID=1203

Om arrangementet

Fremtidsmat skal tilrettelegge for at medlemsbedriftene styrker sin konkurransekraft i fremtiden. Da er det vel riktig å kikke inn i krystallkulen? Sammen kan vi danne oss et bilde av hva forbrukeren vil være opptatt av, hva myndighetene og handelen vil kunne foreta seg, hvordan tilgangen på råvarer vil kunne bli og så videre..? Innovasjon Norge har tilbudt seg å avholde en såkalt Foresight prosess hvor vi alle er invitert til å bidra og trekke nytte. Ta gjerne med deg et par kollegaer.

Program

  • 9:00: Vi møtes til kaffe og noe å bite i
  • 12:00: Lunsj
  • 16:00: Avslutning

Meld deg på et av våre arrangementer

  • Dersom du vil ta med deg en kollega eller to, kan du melde dem på her. Trykk på pluss-ikonet for å legge til flere personer.
    NavnEpost (valgfri) 
    Legg til en rad Slett denne raden
  • Har du andre kommentarer kan du legge dem igjen her, f.eks. ved matallergi.
+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Frokostseminar for ledere i matbransjen
  • Åpen debatt om dyrevelferd for fjørfe »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88