Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Innovasjon er ikke tilfeldig – hvordan bli mer innovativ?

6. april 2017 kl. 09:00 – 15:30

Detaljer

Dato:
6. april 2017
Tid
09:00 – 15:30

Om arrangementet

Innovasjon er ikke tilfeldig – hvordan bli mer innovativ?

Vi inviterer deg til en inspirerende og kreativ workshop-dag på Nofima, Osloveien 1, Ås torsdag den 6. april.

Du vil treffe representanter fra norske og svenske bedrifter og få inspirasjon og verktøy til bruk i eget innovasjonsarbeid. Workshopen er en del av Interreg samarbeidet på norsk og svensk side for å øke innovasjonstakten og innovasjonskraften i næringsmiddelbransjen.
Invitasjonen rettes til deg som leder en næringsmiddelbedrift og håper du vil invitere med en eller flere personer fra din ledergruppe, styre, produktutvikling eller markedsavdeling.

9.30                            Registrering

 

10.00                           Introduksjon til dagen – Ragni Ofstad, Nofima AS og Susanne Ekstedt, RISE

 

  • Vi føler på «innovasjonspulsen” din ”Fra Innsikt til Effekt” – noen suksesshistorier i verdikjeden for mat og hvilke innovasjonsmodeller som ligger til grunn. Antje Gonera og Stine Alm Hersleth, Nofima AS

 

  • Ulike verktøy til bruk i innovasjonsprosessen – Idegenerering, åpen innovasjon, kartlegging av innovasjonsevne. Alexander Milanov, RISE

 

11.30                           Lunsj

 

  • Verktøy og hjelpemidler – Forretningsutvikling og innovasjon ENN

 

  • Erfaring med bruk av innovasjonsverktøy fra svensk bedrift

 

  • Erfaring med bruk av innovasjonsverktøy fra norsk bedrift

 

  • Workshop/ praktisk øvelse – Innovation Health Check

 

15.30                           Slutt

 

Påmelding med kredittkort via DNBs tjeneste ”Deltager.no” senest 24. mars:

https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=195191&hash=7B74A494CB72F1148FC3F015DCB5B700

 

Pris for deltagelse kr 250,- dekker lunsjutgifter, kaffe/te (refunderes ikke ved uteblivelse fra arrangementet).

 

 

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Cerealfagdagen – bakerbransjen i det grønne skiftet
  • Omdømmedagen torsdag 20. april 2017 på Latter, Aker Brygge »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88