Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Innovasjons- / temagruppe: Institusjonsmat, skole og barnehage

15. februar 2022 kl. 09:00 – 11:00

Detaljer

Dato:
15. februar 2022
Tid
09:00 – 11:00
Hendelse Kategori:
Medlemsmøte

Arrangør

Fremtidsmat
Epost:
anne.marit.rodland@fremtidsmat.no

Om arrangementet

Velkommen til digitalt tema-/innovasjonsmøte om mat til institusjon, barnehage og skole. 

 

Agenda: 

– Velkommen og presentasjonsrunde

– Mat og måltidspraksis på institusjon, barnehage og SFO

v/ Samira Lekhal, Daglig leder GreeNudge og overlege Senter for sykelig overvekt i Helse Sør-Øst

  • GreeNudge har utviklet et digitalt kartleggingsverktøy som scorer kvalitet på mat og mattilbud i barnehage og SFO. I samarbeid med Matvett ble også matsvinn inkludert i 2021. Resultater fra kartleggingen blir presentert.
  • Et tilsvarende kartleggingsverktøy for institusjon er under utvikling. Matsvinn vil også bli inkludert i verktøyene. Dette blir også presentert. I dialog med Landbruksdepartementet og Matvett har vi ønsker om å se på muligheten av å bruke denne digitale kartleggingen til andre institusjoner som sykehjem, omsorgsboliger, sykehus etc.

– Fra kjele til tallerken 

v/ Kjøkkensjef Hildur Sletten Gustu på Moer Sykehjem. Hvordan arbeidet foregår med produksjon av mat og servering til ca. 230 personer daglig.

– Hverdagens høydepunkter ligger i gode måltider – glimt fra forskning

v/ Kai Victor Hansen professor ved Universitetet i Stavanger innen restaurantledelse og måltidsforskning.

– Spørsmål og diskusjon

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Medlems-/prosjektmøte Fremtidsmat 2.0
  • Medlems- / prosjektmøte Fremtidsmat 2.0 »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88