Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Hvordan kan matindustrien utnytte potensialet i Intelligent helse satsningen ved OsloMet og kunstig intelligens (AI)?

3. november 2023 kl. 09:00 – 10:30

Detaljer

Dato:
3. november 2023
Tid
09:00 – 10:30

Arrangør

Fremtidsmat
Epost:
anne.marit.rodland@fremtidsmat.no

Sted

Oslo Met
Pilestredet
Oslo,
+ Google Map

Om arrangementet

  • Er du nysgjerrig på hvordan Intelligent helse og AI kan skape muligheter for næringsmiddelindustrien?
  • Hvilket potensial ligger i AI for matindustrien, for eksempel med tanke på effektiv og bærekraftig produksjon?

Bli med på webinar med OsloMet og hør mer om mulighetene Intelligent helse og AI kan bidra med for norsk næringsmiddelindustri.

 

AGENDA

Hvorfor har OsloMet en prorektor for samfunnsforbedringer og samarbeid, og hva innebærer rollen?

v/Prorektor for samfunnsforbedringer og samarbeid Carl C. Thodesen

 

Hva er Intelligent helse satsningen på OsloMet?

Hvordan kan intelligent helse skape muligheter for medlemmene i Fremtidsmat? Og hvem kan det være hensiktsmessig å samarbeide med?

v/ Førsteamanuensis/faglig ansvar Intelligent helse Vibeke H. Telle-Hansen

 

Resilient and Sustainable Food Production in Norway: Harnessing the Power of Artificial Intelligence.

With the global population rising and climate change impacting our traditional ways of food production, new approaches are needed to ensure the sustainability and efficiency of our agricultural systems.

We will present the transformative power of AI technologies and their potential applications in the Norwegian food production industry. This talk aims to demonstrate how a collaboration between OsloMet and the food industry can co-create tailored AI solutions to tackle these challenges. We will delve into specific examples where AI has helped to redefine agriculture and food production, drawing parallels and identifying potential applications within the Norwegian context.

v/ Professor Michael Riegler

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Studietur Anuga – verdens største mat-og drikkevaremesse
  • Årsmøte / medlemsmøte: effektive tiltak for sunt kosthold »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88