Om arrangementet
- Er du nysgjerrig på hvordan Intelligent helse og AI kan skape muligheter for næringsmiddelindustrien?
- Hvilket potensial ligger i AI for matindustrien, for eksempel med tanke på effektiv og bærekraftig produksjon?
Bli med på webinar med OsloMet og hør mer om mulighetene Intelligent helse og AI kan bidra med for norsk næringsmiddelindustri.
AGENDA
Hvorfor har OsloMet en prorektor for samfunnsforbedringer og samarbeid, og hva innebærer rollen?
v/Prorektor for samfunnsforbedringer og samarbeid Carl C. Thodesen
Hva er Intelligent helse satsningen på OsloMet?
Hvordan kan intelligent helse skape muligheter for medlemmene i Fremtidsmat? Og hvem kan det være hensiktsmessig å samarbeide med?
v/ Førsteamanuensis/faglig ansvar Intelligent helse Vibeke H. Telle-Hansen
Resilient and Sustainable Food Production in Norway: Harnessing the Power of Artificial Intelligence.
With the global population rising and climate change impacting our traditional ways of food production, new approaches are needed to ensure the sustainability and efficiency of our agricultural systems.
We will present the transformative power of AI technologies and their potential applications in the Norwegian food production industry. This talk aims to demonstrate how a collaboration between OsloMet and the food industry can co-create tailored AI solutions to tackle these challenges. We will delve into specific examples where AI has helped to redefine agriculture and food production, drawing parallels and identifying potential applications within the Norwegian context.
v/ Professor Michael Riegler
Legg igjen en kommentar