Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Invitasjon til SIFOs frokostseminar – 10. juni 2015 – hotell Bristol, Oslo

10. juni 2015 kl. 08:00 – 10:00

Detaljer

Dato:
10. juni 2015
Tid
08:00 – 10:00

Sted

bristol hotell
Kristian IV’s gate 7,
Oslo, Norge
+ Google Map

Om arrangementet

SIFO inviterer til frokostseminar hvor forbrukertrender for 2015 presenteres

SIFO samler årlig inn store mengder data om ulike sider ved forbruket og forbrukernes situasjon i markedet.
Målsettingen er å framskaffe kunnskap om forbrukerne og hvordan forbrukermarkedene fungerer sett fra forbrukernes interesser.
En stor del av datamaterialet er knyttet til områder der SIFO ønsker å følge utviklingen over tid. Dette gjelder tema som husholdsøkonomi, lånefinansiert forbruk, bruk av ny teknologi, miljøaspekt ved forbruk, mat og helse, sårbarhet og kjøp av tjenester til hjemmet.

Under frokostseminaret vil vi presentere noen av hovedtrendene for 2015, med innleggene:

• Digital/mobil betaling
Hvordan vil du betale?

• Nå går 12-åringer rundt med designvesker!
Sant eller usant?

• Vi kjøper oss til høyere standard.

• Taxi-markedet: tilslørte priser eller
prisblinde passasjerer?

• Endringer i forbrukernes miljøholdninger.

• Barrierer mot forbruk av økologisk mat.

• Lokale klær og lokal mat.  Forbrukerholdninger.

• Hvor vanlig er det å kjøpe seg tjenester til hjemmet?

Tid: 10. juni kl. 08-10

Med servering

Påmelding til:  grethesp@sifo.no<mailto:grethesp@sifo.no>

Frist 05.06.2015

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « SKOLEMÅLTID I SIKTE?
  • Medlemsmøte 17. juni, Vitenparken Campus ÅS »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88