Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Kriser krever innovasjon

11. februar 2021 kl. 09:00 – 10:30

Detaljer

Dato:
11. februar 2021
Tid
09:00 – 10:30

Arrangør

Fremtidsmat
Epost:
anne.marit.rodland@fremtidsmat.no

Om arrangementet

Velkommen til medlemsmøte som denne gang arrangeres i samarbeid med Circular Packaging Cluster.

Coronaviruset har ført til en rekke utfordringer, men kriser kan også åpne for nye muligheter. Etter kriser fordeles ofte markedsandeler på nytt og det gjelder å være forberedt på den nye situasjonen. Tarald Trønnes fra DOGA vil gi deg noen gode og noen dårlige eksempler på hvordan bedrifter takler krisen og hvordan designdrevet innovasjon kan hjelpe din bedrift å komme styrket inn i fremtiden, spare deg for unødige utviklingskostnader, og ikke minst redusere risikoen for å feile. Han vil også fortelle om DIP – Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP).

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Årsmøte / Prosjektmøte Konkurransedyktig Fremtidsmat
  • Medlemsmøte / Prosjektmøte Konkurransedyktig Fremtidsmat »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88