Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Making Sense

3. mai 2018 – 4. mai 2018

Detaljer

Start:
3. mai 2018
Slutt:
4. mai 2018
Hjemmeside:
https://matis.online/makingsense/

Sted

Radisson Blue Saga Hotel
Hagatorg 107
Reykjavik, Island
+ Google Map

Om arrangementet

The theme is “Making Sense” and the topic of the Nordic Sensory Workshop 2018 will involve ALL our senses for use in food industry and beyond. The focus is on scientific results and their practical applications in the industrial environment. Examples will be provided of where, when and why sensory analyses can be used and applied within a wide range of product categories. Professionals and scientists working in the sensory and consumer field on product development and marketing aspects of consumer products will have the opportunity to meet and discuss sensory matters at a Nordic level. More details can be found here.

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Arbeidsgruppe Grønnsaker, belgfrukter, frukt og bær – 22. mars
  • Medlemsmøte 31. mai »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88