Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Mat og Antibiotika

24. november 2014 kl. 18:00 – 20:00

Detaljer

Dato:
24. november 2014
Tid
18:00 – 20:00
Hjemmeside:
http://www.eatforum.org/highlight/mat-og-antibiotika/

Arrangør

Eat Forum

Sted

Oslo kongressenter Folkets hus, Auditoriet,
Youngsgate 11
Oslo, Norge
+ Google Map

Om arrangementet

Antibiotikaresistens er et økende problem både i Norge og globalt. I Norge er det forbudt å bruke antibiotika som vekstfremmer likevel har har forekomsten av antibiotika resistente mikrober økt kraftig de siste 10 – 20 år.

EAT inviterer sammen med Folkehelseinstituttet og One Health Norway til debatt:
Moderne matproduksjon med bruk av antibiotika gir fare for utvikling av motstandsdyktige bakterier også i Norge. Er maten vi spiser skadelig for oss? Kan vi unngå antibiotikaresistens?

Mandag 24. november kl 18:00 – 20:00 
Oslo kongressenter Folkets hus, Auditoriet, Youngsgate 11, Oslo

Debatten er gratis og åpent for alle vennligst meld deg på ved lenken

Intro
Prof. Camilla Stoltenberg, direktør Folkehelseinstituttet
Dr. Gunhild A. Stordalen, leder Stordalen Foundation og EAT

Innlegg
Prof. Dag Berild, overlege infeksjonsavdelingen, Oslo Universitetssykehus
Carolina Sachs, generalsekretær, Antonia Ax:son Johnsons Stiftelse för Miljö och Utveckling
Arnt Harald Stange, bonde og eier, Stange gårdsprodukter

Panel
Representant for regjeringspartiene Geir Pollestad, leder næringskomitéen,
Senterpartiet Peder Støre Amundsen, samfunnsviter og veterinærstudent, One Health Norway
Anne Hilde Midttveit, ansvarlig kvalitet, miljø og CSR, Lerøy Seafood
Arne Kristian Kolberg, konsernsjef, Nortura
Prof. John-Arne Røttingen, divisjonsdirektør, Folkehelseinstituttet

Oppsummering
Dr. Hege Gjessing, president, Legeforeningen

Møte- og debattleder
Erik Wold

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Østfoldlandbrukets nyskapingskonferanse: Mat og drikke med lokal identitet
  • Klimaendringer og matforsyning – hva vi vet, og hva vi trenger å vite »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88