Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Medlems- / prosjektmøte Fremtidsmat 2.0

1. mars 2022 kl. 09:00 – 11:00

Detaljer

Dato:
1. mars 2022
Tid
09:00 – 11:00

Arrangør

Fremtidsmat
Epost:
anne.marit.rodland@fremtidsmat.no

Om arrangementet

Velkommen til medlemsmøte og prosjektmøte 3 i «Omstilling og innovasjon til ny virkelighet – Fremtidsmat 2.0.»

Som følge av at covid-19 skapte store endringer for mange medlemmer i Fremtidsmat, og spesielt for aktører innen storhusholdning, kom det ønsker i fjor om å kartlegge varige endringer av betydning for bedriftene i Fremtidsmat og identifisere nye muligheter for innovasjon og omstilling til ny virkelighet. Vi har fått 500.000 fra Regionalt innovasjonsprogram i Oslo kommune til å igangsette dette. Målet er at prosjektet skal bidra til idéutviking og mulige innovasjons- og kommersialiseringsprosjekter hos bedriftene i Fremtidsmat og dermed bidra til å styrke bedriftenes konkurransekraft og verdiskaping.

 

Agenda:

  • Matindustrien kan mer enn vi klarer å formidle»

Ulike former for kunnskapsoverføring påvirkerproduktutvikling og innovasjon i matindustrien. Mesteparten av denne kunnskapensitter i «kroppen» på de ansatte og kan ofte kalles «taus-kunnskap». Tauskunnskap er preget av håndgripelig «learning by doing», men kan overføresgjennom samhandling. Hvordan dette preger innovasjon

v/ Sveinung Grimsby, forsker i Nofima og meddoktorgrad innen innovasjon.

 

  • Kreativ workshop: Nye uløste og skjulte forbruker-og kundebehov.

 

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Innovasjons- / temagruppe: Institusjonsmat, skole og barnehage
  • Medlems- og prosjektmøte Fremtidsmat 2.0 »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88