Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Medlemsmøte Fremtidsmat: Hvordan utvikle morgendagens attraktive, helseriktige og bærekraftige mat- og drikkeløsninger?

26. mars 2019 kl. 09:00 – 12:00

Detaljer

Dato:
26. mars 2019
Tid
09:00 – 12:00

Arrangør

Fremtidsmat
Epost:
anne.marit.rodland@fremtidsmat.no
Hjemmeside:
www.fremtidsmat.no

Sted

Nofima
Osloveien 1
ÅS, Akershus 1430 Norge
+ Google Map

Om arrangementet

Vi er i økende grad opptatt av helse og sunnhet, men også av bærekraft, klimatiltak og dyrevelferd. Vi ønsker å spise mer plantebasert, men ifølge resultater fra forskingsprosjektet FoodProFuture  synes mange det er vanskelig å lage mat uten kjøtt / vegetariske retter og er samtidig skeptisk til kjøtterstattere. Handelen melder om sterk økning i salg av plantebasert mat. Vi ligger likevel langt unna helsemyndighetenes anbefalte inntak av frukt og grønt, og milevis unna anbefalingene i EAT-Lancet rapporten. Kan nye og innovative mat- og drikkeløsninger fra Fremtidsmatmedlemmene bidra til løsningen?

 

Agenda:

  • Mattrender og spisevaner. v/Gerd Byermoen, Opplysningskontoret for frukt og grønt
  • Hvilke muligheter har matindustrien til å utnytte norske proteinrike vekster til å skape nye, attraktive, bærekrafige og helseriktige produkter. Antje Gonera, seniorforsker Nofima, presenterer prosjektet «FoodProFuture»
  • Hvordan bruke innovasjon, design thinking og co-creation  for å utvikle morgendagens løsninger.  v/Antje Gonera, seniorforsker Nofima
  • Lunsj

Påmelding til anne.marit.rodland@fremtidsmat.no  innen 21. mars.

 

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Forskning som redder verden
  • Cerealfagdagen 2019 – Lokalt, Ekte og Bærekraftig »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88