Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Medlemsmøte Fremtidsmat: Verktøy for utvikling av sunn mat

6. juni 2019 kl. 09:00 – 12:00

Detaljer

Dato:
6. juni 2019
Tid
09:00 – 12:00

Sted

OsloMet Pilestredet 35
Pilestredet 35
Oslo,
+ Google Map

Om arrangementet

 

Fremtidsmat skal være et kraftsenter for innovasjon og utvikling av sunnere mat- og drikkeløsninger. På dette møte vil vi presentere verktøy for utvikling av sunn mat. I tillegg blir det en kort informasjon om et prosjekt for utvikling av fremtidens emballasje.

 

Agenda

Regionens muligheter for å bidra til å utvikle fremtidens emballasje 

Monika Svanberg fra Akershus Fylkeskommune leder prosjektet «The Bioeconomy Region». Hun vil  kort informere om prosjektet og om relevante testsentre, vekstprogrammer og forskningsprosjekter for emballasjeutvikling.

 

Verktøy for utvikling av sunn mat 

Vibeke Telle-Hansen (OsloMet) og Ida Synnøve Grini (Nofima) vil presentere et verktøy, utviklet for Fremtidsmat, som kan benyttes av medlemmene i forbindelse med produktinnovasjon og –optimalisering. Verktøyet er et oppslagsverk med objektiv informasjon om ernæring, basert på vitenskapelig dokumentasjon. Verktøyet vil være under stadig utvikling. Vi ønsker tilbakemelding fra alle medlemmer slik at verktøyet skal bli så nyttig som mulig.

 

Matvaretabellen – oppslagsverk og redskap

Hva er matvaretabellen? Hvordan kan tabellen brukes som et verktøy i utviklingsarbeidet i matvareindustrien? Hvordan bør tabellen brukes og hvorfor er den viktig.

v/ Monica Hauger Carlsen fra UiO

 

Lunsj

 

Påmelding til anne.marit.rodland@fremtidsmat.no innen 4. juni

Sted: Oslo Met, Pilestredet 35, rom PI246

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Cerealfagdagen 2019 – Lokalt, Ekte og Bærekraftig
  • Aftenpostens ernæringskonferanse: Hvordan leve sunt i et samfunn designet for kos »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88