Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Medlemsmøte / prosjektavslutning Konkurransedyktig Fremtidsmat

15. juni 2021 kl. 09:00 – 12:00

Detaljer

Dato:
15. juni 2021
Tid
09:00 – 12:00

Arrangør

Fremtidsmat
Epost:
anne.marit.rodland@fremtidsmat.no

Om arrangementet

Hva skal til for å gjøre den sunne og bærekraftige maten mer konkurransedyktig?

Velkommen til prosjektavslutning på «Konkurransedyktig Fremtidsmat». Målet med prosjektet er å identifisere lønnsomme muligheter som vil kunne gjøre oss mer konkurransedyktige, enten sammen eller hver bedrift for seg. Prosjektet er finansiert av Viken Fylkeskommune.

Prosjektet vil gå over ett år og bestå av rundt 5-6 workshops/møter, samt en studietur. De resultater vi oppnår i prosjektet blir deltakernes og Fremtidsmat sin felles eiendom.

 

Hvorvidt møtet blir fysisk eller digitalt avhenger av situasjonen med korona på gjeldende tidspunkt.

 

Påmelding til anne.marit.rodland@fremtidsmat.no

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Medlemsmøte / prosjektmøte konkurransedyktig Fremtidsmat
  • Persontilpasset ernæring mot 2030 (mat, teknologi og forskning) »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88