Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Medlemsmøte / Prosjektmøte Konkurransedyktig Fremtidsmat

14. april 2021 kl. 09:00 – 11:00

Detaljer

Dato:
14. april 2021
Tid
09:00 – 11:00

Arrangør

Fremtidsmat
Epost:
anne.marit.rodland@fremtidsmat.no

Om arrangementet

Agenda:

Hva kan vi lære av Food & Bio Cluster Denmark

v/ Anders Iversen, Innovation Manager Food & Bio Cluster Denmark

Klyngen er ledende innen sitt felt og har over 300 medlemmer som står for nn 82% av all omsetning innen dansk matsektor.

Hva er suksessfaktorene som har ført til at klyngen er blant de ledende i verden på sitt felt?  Hvordan skaper klyngen verdi for sine medlemmer? Hvordan samarbeider medlemmene? Hva kan vi lære av «best practice» og er det aktiviteter eller måter å samarbeide på som vi kan overføre til Fremtidsmat?

 

Toft Care – succeeding with healthy products

Peter Toft, Owner Toft Care

Toft Care is a Danish food company with main focus on medical-, health and sports nutrition. They are in the building phase of building product lines and sales channels that are scalable. How do they operate as a small food company to gain market access? What actions do they take to overcome entry barriers in order to gain market access? What are the success factors?

 

Konkurransedyktig Fremtidsmat

Hva skal til for å gjøre den sunne og bærekraftige maten mer konkurransedyktig?

Prosjektmøte fire av «Konkurransedyktig Fremtidsmat». Målet med prosjektet er å identifisere lønnsomme muligheter som vil kunne gjøre oss mer konkurransedyktige, enten sammen eller hver bedrift for seg. Prosjektet er finansiert av Viken Fylkeskommune.  De resultater vi oppnår i prosjektet blir deltakernes og Fremtidsmat sin felles eiendom.

 

 

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Kriser krever innovasjon
  • Strategisk posisjonering »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88