Om arrangementet
Invitasjon til oppstart av arbeidsgrupper for medlemmer i Fremtidsmat
– mat for bedre helse
Da det er vist stor interesse fra klyngens medlemmer om oppstart av arbeidsgruppene for «Mel og korn» og «Fett og oljer» inviteres dere til møte hos Nofima tirsdag 12. mai.
Vi har satt opp ulike møtetidspunkter for de to arbeidsgruppene slik at dere har anledning til enten å delta på begge møtene eller velge den ene arbeidsgruppen som passer best for din bedrift. Det blir servert lunsj i kantinen hos Nofima kl 11.30.
«Mel og korn» fra kl 09.00 – 11.30 «Fett og oljer» fra kl 12.30 – 15.00
Formålet er å stimulere til kompetanseutvikling og innovasjon gjennom å legge til rette for kunnskapsdeling mellom deltagerne. Disse arbeidsgruppene er ment for Klyngens medlemmer som har en felles interesse av å fordype seg i en problemstilling innenfor temaene.
Legg igjen en kommentar