Om arrangementet
Hva skal til for å gjøre den sunne og bærekraftige maten mer konkurransedyktig?
Torsdag 27. august blir det oppstartsmøte på prosjektet «Konkurransedyktig Fremtidsmat» for alle medlemmene i klyngen. Målet med prosjektet er å identifisere lønnsomme muligheter som vil kunne gjøre oss mer konkurransedyktige, enten sammen eller hver bedrift for seg. Prosjektet er finansiert av Viken Fylkeskommune.
Prosjektet vil fasiliteres av Nofima. Det vil også være et samarbeid med NMBU og OsloMet, da det vil bli en eller to studenter som vil gjøre sin masteroppgave i prosjektet.
Prosjektet vil gå over ett år og bestå av rundt 5-6 workshops/møter, samt en studietur til Danmark.
De resultater vi oppnår i prosjektet blir deltakernes og Fremtidsmat sin felles eiendom.
Sett av 27. august fra kl 9 – 13. Hvorvidt møtet blir fysisk eller digitalt avhenger av hvordan korona-situasjonen utvikler seg og helsemyndighetenes anbefaling.
Påmelding til: anne.marit.rodland@fremtidsmat.no
Legg igjen en kommentar