Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Østfoldlandbrukets nyskapingskonferanse: Mat og drikke med lokal identitet

20. november 2014

Detaljer

Dato:
20. november 2014
Hjemmeside:
http://www.fylkesmannen.no/Documents/Dokument%20FMOS/Landbruk%20og%20mat/N%c3%a6ringsutvikling/Program%20Nyskapingskonferansen%202014.pdf

Arrangør

Fylkesmannen i Østfold, Østfold Fylkeskommune, Innovasjon Norge og Østfold Bondelag

Sted

Vestre Kjærnes Gård
Våler, Norge + Google Map

Om arrangementet

Har du lyst til å bli nærmere kjent med lokal mat og drikke fra Østfold, hvilke muigheter det gir for næringsutvikling på gården og høre noen suksesshistorier i tillegg?

Da anbefaler vi at du legger årets inspirasjonstur til Landbrukets Nyskapingskonferanse –  torsdag 20.11.2014 på Vestre Kjærnes Gård i Våler. Årets tema er «Mat og drikke med lokal identitet».

Fylkesmannen i Østfold, Østfold Fylkeskommune, Innovasjon Norge og Østfold Bondelag ønsker velkommen til Østfoldlandbrukets Nyskapingskonferanse 2014.

 

 

 

Informasjon og påmelding via lenke

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Trygg mat, ernæring og helse
  • Mat og Antibiotika »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88