Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Persontilpasset ernæring mot 2030 (mat, teknologi og forskning)

15. september 2021 kl. 10:00 – 12:00

| Gratis

Detaljer

Dato:
15. september 2021
Tid
10:00 – 12:00
Kostnad:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.eventbrite.com/e/persontilpasset-ernring-mot-2030-mat-teknologi-og-forskning-tickets-160972648525

Om arrangementet

Hvor: Webinar (Zoom), alle påmeldte får tilsendt en lenke

Arrangører: Fremtidsmat, Oslo Met, The Life Science Cluster

Meld deg på her

 

Om arrangementet:

Persontilpasset ernæring mot 2030 (mat, teknologi og forskning)

Stadig flere produkter og tjenester blir skreddersydd individets behov. Blir maten det neste? Persontilpasset ernæring har potensial til å påvirke både matvaremarkedet, produsentene og folkehelsen. Mange faktorer påvirker helsen vår, som gener, tarmflora, alder, søvn, fysisk aktivitet, sykdom og medisinbruk. I tillegg vil kostholdet ha en viktig betydning på helsen.

Stadig flere produkter og tjenester blir skreddersydd individets behov. Er det også mulig å optimalisere et kosthold til det beste for akkurat dine behov?  Og hva gjør det egentlig med helsen vår? Hva skjer når internasjonale matkonserner dreier produksjonen i persontilpasset retning? Kan riktig kosthold være med på å korrigere for de ytre påvirkningene kroppene våre utsettes for?  Kunnskap og systematisk forskning er helt sentralt for å forstå hvilke muligheter som finnes i fremtiden.

Bli med på webinaret og få forskningsbasert kunnskap om persontilpasset ernæring.

Program:

10:00: Introduksjon ved arrangørene

10.10: Vibeke Telle-Hansen (Førsteamanuensis, OsloMet): Overordet introduksjon til fagfeltet

10.25: Lu Ann Williams (Global Insights Director, Innova Market Insights): Converging Trends Driving Personalized Nutrition

10.40: Sarah Berry (King’s College, London): Precision nutrition: a diet personalised to your metabolism and gut

11.05: Stine Ulven (Professor/Leder, Avdeling for ernæringsvitenskap, UiO): Betydningen av exposomet i persontilpasset ernæring

11.25: Mona Gravningen Rygh (spesialrådgiver, Forskningsrådet): Persontilpasset ernæring som forskningsfelt

11.40: Anne Marit Rødland (Kompetansemegler / Daglig leder, Fremtidsmat) & Hanne Mette Dyrlie Kristensen (CEO, The Life Science Cluster): Avsluttende samtale – Hvordan ta steget videre for å jobbe med persontilpasset ernæring

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Medlemsmøte / prosjektavslutning Konkurransedyktig Fremtidsmat
  • Medlems-/prosjektmøte Fremtidsmat 2.0 »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88