Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Skadedyr på menyen

3. juni 2015 kl. 08:00 – 17:00

Detaljer

Dato:
3. juni 2015
Tid
08:00 – 17:00

Sted

Mathallen
MARIDALSVEIEN 17
Oslo, Norge
+ Google Map

Om arrangementet

Onsdag 3. juni kan man utfordre seg selv på Mathallen.

Da blir det nemlig servert retter som koriander- og chilistekte crickets med lime og mangosaus. og cricketkake med sjokolade og maurknekk.

I samarbeid med Rentokil inviterer Mathallen til Pestaurant hvor det settes søkelys på eksotiske retter som inneholder mat vi ikke er vant til å spise.

– Sett tennene fast i noen deilige insekter, vår meny er full av skadedyr, heter det i en pressemelding.

Pestaurant har også som mål å motivere deltakerne til å være mer eventyrlystne ved valg av mat, samt å fremme de enorme helsemessige fordelene et insektsrikt kosthold gir, og som allerede nytes av milliarder over hele verden.

FN har satt fokus på Entomophagy (å spise insekter) som en levedyktig kilde til mat. Ved bruk av insekter i kostholdet oppnår man høyere nivåer av både protein, sink og kalsium.

Mathallen oppfordrer nå nordmenn til å støtte engasjementet rundt spiselige insekter – fremtidens proteiner.

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Hvordan møter vi som samfunn overvektbølgen?
  • SKOLEMÅLTID I SIKTE? »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88