Om arrangementet
Nordic Sensory Workshop arrangeres i år i samarbeid med E3S Symposium. Aktuelle tema er barn og matpreferanser, skreddersydd sunn mat og nordiske mattrender.
Pris: Middagen kr 400,- (11. mai) og symposium kr 1.600,- (12. mai)
På ettermiddagen mandag 11. mai arrangeres mini-workshops, årsmøte og middag. Symposium A Taste of the Future starter kl 9.00 tirsdag 12. mai.
Mandagens program
15-17.00 ConsumerCheck Workshop av Nofima
15-17.00 Children E3S WG Workshop
15-17.00 Education E3S WG Workshop
17-19.00 E3S Årsmøte
19.30 Middag
Under tirsdagens symposium inkluderer presentasjoner om tre svært aktuelle sensoriske tema:
Barn og matpreferanser
Skreddersydd sunn mat
Nordiske mattrender.
Tirsdagens program
9.00 åpning og velkommen ved Liv Bente Strandos, Sensory Science Group Leder i Norge, Margrethe Hersleth, Nofima og Joanne Hort, E3S Chair
9.15 – 10.45 Barn og matpreferanser
The role of genetics in children’s food preferences ved Mari Sandell, University of Turku, Finland
Methods for studying children’s preferences for food ved Monica Laureati, University of Milan, Italy
Flash presentations x 3 (open call)
10.45-11.15 Kaffepause
11.15 – 12.30 Skreddersydd sunn mat
Individual differences in sensory perception ved Joanne Hort, University of Nottingham, UK
How we make healthier food taste good! ved Tone Nyvold, Orkla Foods Norge, Norway
Flash presentations x 3 (open call)
12.30 – 13.30 Lunsj
13.30 – 16.00 Nordiske mattrender
Nordic Food trends from a chefs perspective ved Gunnar Karl Gislason, DILL Restaurant, Reykjavik, Iceland
Sustainable and transformative food trends: examples from our work ved Jonas Astrup Pedersen, Nordic Food Lab
14.30 – 15.00 Kaffepause
Gastronomy in a sensory and cultural perspective ved Åsa Öström, Örebro University, Grythyttan, Sweden
Children – the future of Nordic food trends ved Andreas Viestad, Geitmyra Culinary Centre for Children, Norway
16.00 Avslutning
Ønsker du å holde foredrag?
Hvis du ønsker å holde foredrag, send et sammendrag for en ti minutters presentasjon (sammendraget skal være i word-format) til Lily Rømcke: lily.romcke@nofima.no. Frist for innsendelse er 1. mars.
Påmelding
Påmeldingsfrist er 1. april. Påmeldingsavgiften inkluderer drikkevarer og lunsj 12. mai. Deltakelse på workshop 11. mai er gratis, men krever registrering.
For påmelding, bruk linken deltager.no/a_taste_of_the_future_2015
For informasjon om påmelding og call for papers kontakt Lily Siri Rømcke.
For informasjon om E3S, kontakt:
Sara Spinelli, E3S Secretary
e-mail: secretary@e3sensory.eu
Legg igjen en kommentar