Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

A taste of the future

11. mai 2015 – 12. mai 2015

Detaljer

Start:
11. mai 2015
Slutt:
12. mai 2015
Hjemmeside:
http://nofima.no/aktivitet/a-taste-of-the-future/

Arrangør

Nofima

Sted

Clarion Hotel Royal Christiania
Oslo, Norge + Google Map

Om arrangementet

Nordic Sensory Workshop arrangeres i år i samarbeid med E3S Symposium. Aktuelle tema er barn og matpreferanser, skreddersydd sunn mat og nordiske mattrender.

Pris:     Middagen kr 400,- (11. mai) og symposium kr 1.600,- (12. mai)

På ettermiddagen mandag 11. mai arrangeres mini-workshops, årsmøte og middag. Symposium A Taste of the Future starter kl 9.00 tirsdag 12. mai.

Mandagens program

15-17.00 ConsumerCheck Workshop av Nofima

15-17.00 Children E3S WG Workshop

15-17.00 Education E3S WG Workshop

17-19.00 E3S Årsmøte

19.30 Middag

Under tirsdagens symposium inkluderer presentasjoner om tre svært aktuelle sensoriske tema:
Barn og matpreferanser
Skreddersydd sunn mat
Nordiske mattrender.

Tirsdagens program

9.00 åpning og velkommen ved Liv Bente Strandos, Sensory Science Group Leder i Norge, Margrethe Hersleth, Nofima og Joanne Hort, E3S Chair

9.15 – 10.45 Barn og matpreferanser

The role of genetics in children’s food preferences ved Mari Sandell, University of Turku, Finland

Methods for studying children’s preferences for food ved Monica Laureati, University of Milan, Italy

Flash presentations x 3 (open call)

10.45-11.15 Kaffepause

11.15 – 12.30 Skreddersydd sunn mat

Individual differences in sensory perception ved Joanne Hort, University of Nottingham, UK

How we make healthier food taste good! ved Tone Nyvold, Orkla Foods Norge, Norway

Flash presentations x 3 (open call)

12.30 – 13.30 Lunsj

13.30 – 16.00 Nordiske mattrender

Nordic Food trends from a chefs perspective ved Gunnar Karl Gislason, DILL Restaurant, Reykjavik, Iceland

Sustainable and transformative food trends: examples from our work ved Jonas Astrup Pedersen, Nordic Food Lab

14.30 – 15.00 Kaffepause

Gastronomy in a sensory and cultural perspective ved Åsa Öström, Örebro University, Grythyttan, Sweden

Children – the future of Nordic food trends ved Andreas Viestad, Geitmyra Culinary Centre for Children, Norway

16.00 Avslutning

Ønsker du å holde foredrag?

Hvis du ønsker å holde foredrag, send et sammendrag for en ti minutters presentasjon (sammendraget skal være i word-format) til Lily Rømcke: lily.romcke@nofima.no. Frist for innsendelse er 1. mars.

Påmelding

Påmeldingsfrist er 1. april. Påmeldingsavgiften inkluderer drikkevarer og lunsj 12. mai. Deltakelse på workshop 11. mai er gratis, men krever registrering.

For påmelding, bruk linken deltager.no/a_taste_of_the_future_2015

For informasjon om påmelding og call for papers kontakt Lily Siri Rømcke.

For informasjon om E3S, kontakt:

Sara Spinelli, E3S Secretary
e-mail: secretary@e3sensory.eu

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Velkommen til Biotown
  • Oppstart av arbeidsgrupper »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88