Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Hva tenker forbrukerne om ultraprosessert og hvordan påvirker det en stor industriaktør

24. mars 2023 kl. 09:00 – 11:00

Detaljer

Dato:
24. mars 2023
Tid
09:00 – 11:00

Arrangør

Fremtidsmat
Epost:
anne.marit.rodland@fremtidsmat.no
Hjemmeside:
www.fremtidsmat.no

Sted

Webinar

Om arrangementet

Velkommen til webinar og medlemsmøte den 24. mars kl. 9-11. Tema er ultraprosessert – et tema som får mye oppmerksomhet i media. Vi får presentert forbrukerundersøkelser om hvordan forbrukerne tenker. Vi får en oppdatering om status på hva vi vet om ultraprosessert og vi får Orklas perspektiv på ultraprosessert og om hvordan innsikt om ultraprosessert påvirker hvordan Orkla Foods arbeider.

Agenda:

  • Ultraprocessing from a consumers perspective, Paula Varela Tomasco, Nofima
  • Ultraprosessert mat – et tema som engasjerer. Hva tenker industrien om begrepet «ultraprosessering» og hvordan påvirker dette Orkla Foods arbeid med ulike produkter og prosesser? v/ Hanne Hennig Havdal, Orkla
+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Hva blir de konkrete endringene i regelverket som følge av Farm 2 Fork? Hvordan skal vi tilpasse oss for å følge med på framtidens krav til merking av næringsmidler?
  • Speed date »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88