Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Tenketank

26. november 2014 kl. 08:30 – 15:00

| Gratis

Detaljer

Dato:
26. november 2014
Tid
08:30 – 15:00
Kostnad:
Gratis
Hendelse Kategori:
Tenketank

Arrangør

Fremtidsmat
Epost:
anne.marit.rodland@fremtidsmat.no

Sted

Mathallen
MARIDALSVEIEN 17
Oslo, Norge
+ Google Map

Om arrangementet

 

Antall bevisste forbrukere er økende. Disse er opptatt av sunn og bærekraftig mat og drikke. Våre medlemsbedrifter ønsker å bygge sin konkurransekraft gjennom å tilby produkter med gode helseegenskaper og bærekraft. For å oppnå dette er det behov for et tettere samarbeid mellom bedriftene og kunnskapsmiljøene.

  • Fremtidsmat skal bidra til at det skapes nye, sunne mat og drikkevarer som gir medlemmene økt konkurransekraft.
  • Fremtidsmat skal bidra til at Oslofjordregionen blir et tyngdepunkt for sunn og bærekraftig mat og drikkeproduksjon.
  • Fremtidsmat skal bidra til at alle skal kunne spise og drikke med god samvittighet.
  • Klyngens arbeid vil i tillegg til helse og bærekraft være en arena for bygging av konkurranskraft generelt gjennom tenketanker og prosjektsamarbeid i allianse med relevante organisasjoner.

tenketank

Hva vet du om fremtiden?

Sammen kan vi danne oss et bilde av hva den digitale forbrukeren vil være opptatt av, hva myndighetene og handelen vil kunne foreta seg, hvilke helseaspekter  vil kunne bli vektlagt,

Vil nye kundesegmenter oppstå?
hvordan tilgangen på råvarer vil kunne bli med klimaendringer, hvordan
handelsavtaler kan påvirke din bedrift og bransjen og så videre..?

Gjennom å få et grep om fremtiden og ulike fremtidscenarier vil din
bedrift kunne foreta de grep som er nødvendig for å stå rustet og være i
forkant.

Innovasjon Norge har tilbudt seg å avholde en Foresight prosess hvor vi
alle er invitert til å bidra og trekke nytte.

Foresight brukes i voksende omfang internasjonalt. I de senere år har
ulike regjeringer, organisasjoner og bedrifter intensivert arbeidet med
å forstå framtiden gjennom foresight. Foresight er blitt et svar på
hvordan man på en systematisk måte kan reflektere rundt og forholde seg
til framtidige utfordringer.

Fullbooket, dessverre.
—

Program:

 

26. november

kl. 8:30 Registrering og morgenkaffe

9:00 Tenketank / Foresight

– Lunsj

Avslutning klokken 15:00

 

Meld deg på et av våre arrangementer

  • Dersom du vil ta med deg en kollega eller to, kan du melde dem på her. Trykk på pluss-ikonet for å legge til flere personer.
    NavnEpost (valgfri) 
    Legg til en rad Slett denne raden
  • Har du andre kommentarer kan du legge dem igjen her, f.eks. ved matallergi.
+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Klimaendringer og matforsyning – hva vi vet, og hva vi trenger å vite
  • Frokostseminar: Global matsikkerhet »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88