Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Miniseminar: Er forbrukeren mer bevisst på helse og bærekraft? og et nytt superkorn

8. oktober 2014 kl. 11:00 – 15:00

Detaljer

Dato:
8. oktober 2014
Tid
11:00 – 15:00
Hendelse Kategori:
Medlemsmøte

Sted

Vitenparken, Campus Ås, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU)
Fredrik A. Dahlsvei 8
Ås, Ås 1430 Norge
+ Google Map
Hjemmeside:
http://vitenparken.no/praktisk-info/

Om arrangementet

Norske Spisefakta – Hva vektlegger forbrukeren ved innkjøp?

John Spilling fra Ipsos MMI vil gi oss innsikt i den norske forbrukerens spisevaner, informasjonssøking om mat og fokus på ernæring og varens bærekraft. Han presenterer ferske resultater fra undersøkelsen Norske Spisefakta 2014.

Ipsos MMI har helt siden 1985 gjennomført en systematisk kartlegging av sosiokulturelle verdier og utviklingstendenser i Norge. Fra og med 1987 har deler av denne databasen blitt benyttet til å utvikle spesialundersøkelsen Norske Spisefakta. Undersøkelsen gjennomføres hvert annet år, med opp mot 4000 respondenter hver gang. Formålet er å belyse og dokumentere hovedtrendene innen norske spise- og drikkevaner.

Duga nakenbygg – et nytt superkorn fra Østfold

Duga har utviklet produkter basert på nakenbygg som inneholder kostfiberet betaglukan. Det nye byggkornet har gunstige helseeffekter på kolesterol og blodsukker. De første produktene ble lansert i begynnelsen av september.

Katrine Kerr Gammelsrød fra Duga vil fortelle oss om historien bak og bruksområdene til råvaren nakenbygg.

NTP – Food for Life

Nasjonal teknologiplattform er etablert for å bidra til mer næringsrettet forskning og det resulterer i nye prosjekter.

Cathrine Finne Kure vil holde et innlegg om arbeidet i NTP og vi kan ha en dialog om mulige samarbeidsflater.

 

 

Velkommen! Ta gjerne med en kollega eller tre.

Program

  • 11:00: Vi møtes til lunsj.
  • 11:45 Innledning, Svein Falch
  • 12:00: Spisefakta, John Spilling, Ipsos MMI
  • 13:00: Pause
  • 13:30: Duga , Katrine Kerr Gammelsrød
  • 14:00 NTP Food for life ,Cathrine Finne Kure
  • 14:45 Fremtidsmat og veien videre, Svein Falch
  • 15:00: Avslutning

Meld deg på et av våre arrangementer

  • Dersom du vil ta med deg en kollega eller to, kan du melde dem på her. Trykk på pluss-ikonet for å legge til flere personer.
    NavnEpost (valgfri) 
    Legg til en rad Slett denne raden
  • Har du andre kommentarer kan du legge dem igjen her, f.eks. ved matallergi.
+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • Frokostseminar for ledere i matbransjen »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88