Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

Tidligere Hendelser

Hendelser listenavigering

  • « Tidligere Hendelser
  • Neste Hendelser »
februar 2021

Kriser krever innovasjon

11. februar 2021 kl. 09:00 – 10:30

Velkommen til medlemsmøte som denne gang arrangeres i samarbeid med Circular Packaging Cluster. Coronaviruset har ført til en rekke utfordringer, men kriser kan også åpne for nye muligheter. Etter kriser fordeles ofte markedsandeler på nytt og det gjelder å være forberedt på den nye situasjonen. Tarald Trønnes fra DOGA vil gi deg noen gode og noen dårlige eksempler på hvordan bedrifter takler krisen og hvordan designdrevet innovasjon kan hjelpe din bedrift å komme styrket inn i fremtiden, spare deg for…

Find out more »
april 2021

Medlemsmøte / Prosjektmøte Konkurransedyktig Fremtidsmat

14. april 2021 kl. 09:00 – 11:00

Agenda: Hva kan vi lære av Food & Bio Cluster Denmark v/ Anders Iversen, Innovation Manager Food & Bio Cluster Denmark Klyngen er ledende innen sitt felt og har over 300 medlemmer som står for nn 82% av all omsetning innen dansk matsektor. Hva er suksessfaktorene som har ført til at klyngen er blant de ledende i verden på sitt felt?  Hvordan skaper klyngen verdi for sine medlemmer? Hvordan samarbeider medlemmene? Hva kan vi lære av «best practice» og er…

Find out more »

Strategisk posisjonering

27. april 2021 kl. 09:00 – 11:00

Forslag til ny strategisk posisjonering for Fremtidsmat vil bli presentert og det settes av god tid til diskusjon. En stor takk til Innovasjon Norgs som har støttet prosjektet med 300.000 og til prosjektgruppen som har bidratt til å jobbe frem utkastet.

Find out more »
mai 2021

Medlemsmøte / prosjektmøte konkurransedyktig Fremtidsmat

26. mai 2021 kl. 09:00 – 12:00

Hva skal til for å gjøre den sunne og bærekraftige maten mer konkurransedyktig? Velkommen til møte fem i prosjekt «Konkurransedyktig Fremtidsmat». Målet med prosjektet er å identifisere lønnsomme muligheter som vil kunne gjøre oss mer konkurransedyktige, enten sammen eller hver bedrift for seg. Prosjektet er finansiert av Viken Fylkeskommune. Prosjektet vil gå over ett år og bestå av rundt 5-6 workshops/møter, samt en studietur. De resultater vi oppnår i prosjektet blir deltakernes og Fremtidsmat sin felles eiendom.  

Find out more »
juni 2021

Medlemsmøte / prosjektavslutning Konkurransedyktig Fremtidsmat

15. juni 2021 kl. 09:00 – 12:00

Hva skal til for å gjøre den sunne og bærekraftige maten mer konkurransedyktig? Velkommen til prosjektavslutning på «Konkurransedyktig Fremtidsmat». Målet med prosjektet er å identifisere lønnsomme muligheter som vil kunne gjøre oss mer konkurransedyktige, enten sammen eller hver bedrift for seg. Prosjektet er finansiert av Viken Fylkeskommune. Prosjektet vil gå over ett år og bestå av rundt 5-6 workshops/møter, samt en studietur. De resultater vi oppnår i prosjektet blir deltakernes og Fremtidsmat sin felles eiendom.   Hvorvidt møtet blir fysisk eller digitalt avhenger av…

Find out more »
september 2021
Gratis

Persontilpasset ernæring mot 2030 (mat, teknologi og forskning)

15. september 2021 kl. 10:00 – 12:00

Hvor: Webinar (Zoom), alle påmeldte får tilsendt en lenke Arrangører: Fremtidsmat, Oslo Met, The Life Science Cluster Meld deg på her   Om arrangementet: Persontilpasset ernæring mot 2030 (mat, teknologi og forskning) Stadig flere produkter og tjenester blir skreddersydd individets behov. Blir maten det neste? Persontilpasset ernæring har potensial til å påvirke både matvaremarkedet, produsentene og folkehelsen. Mange faktorer påvirker helsen vår, som gener, tarmflora, alder, søvn, fysisk aktivitet, sykdom og medisinbruk. I tillegg vil kostholdet ha en viktig betydning på helsen. Stadig…

Find out more »
oktober 2021

Medlems-/prosjektmøte Fremtidsmat 2.0

22. oktober 2021 kl. 09:00 – 11:00

Velkommen til digitalt oppstartsmøte på «Omstilling og innovasjon til ny virkelighet – Fremtidsmat 2.0.» den 22. oktober kl 9 – 11. Som følge av at covid-19 skapte store endringer for mange medlemmer i Fremtidsmat, og spesielt for aktører innen storhusholdning, kom det ønsker i fjor om å kartlegge varige endringer av betydning for bedriftene i Fremtidsmat og identifisere nye muligheter for innovasjon og omstilling til ny virkelighet. Vi har fått 500.000 fra Regionalt innovasjonsprogram i Oslo kommune til å igangsette…

Find out more »
november 2021

Medlemsmøte

26. november 2021 kl. 09:00 – 12:00

Mer informasjon kommer. Mulighet for fysisk møte.  

Find out more »
januar 2022

Medlems-/prosjektmøte Fremtidsmat 2.0

11. januar 2022 kl. 09:00 – 11:00

Velkommen til medlemsmøte og prosjektmøte nr 2 på «Omstilling og innovasjon til ny virkelighet – Fremtidsmat 2.0.» Som følge av at covid-19 skapte store endringer for mange medlemmer i Fremtidsmat, og spesielt for aktører innen storhusholdning, kom det ønsker i fjor om å kartlegge varige endringer av betydning for bedriftene i Fremtidsmat og identifisere nye muligheter for innovasjon og omstilling til ny virkelighet. Vi har fått 500.000 fra Regionalt innovasjonsprogram i Oslo kommune til å igangsette dette. Målet er at…

Find out more »
februar 2022

Innovasjons- / temagruppe: Institusjonsmat, skole og barnehage

15. februar 2022 kl. 09:00 – 11:00

Velkommen til digitalt tema-/innovasjonsmøte om mat til institusjon, barnehage og skole.    Agenda:  – Velkommen og presentasjonsrunde – Mat og måltidspraksis på institusjon, barnehage og SFO v/ Samira Lekhal, Daglig leder GreeNudge og overlege Senter for sykelig overvekt i Helse Sør-Øst GreeNudge har utviklet et digitalt kartleggingsverktøy som scorer kvalitet på mat og mattilbud i barnehage og SFO. I samarbeid med Matvett ble også matsvinn inkludert i 2021. Resultater fra kartleggingen blir presentert. Et tilsvarende kartleggingsverktøy for institusjon er under utvikling. Matsvinn vil også…

Find out more »
mars 2022

Medlems- / prosjektmøte Fremtidsmat 2.0

1. mars 2022 kl. 09:00 – 11:00

Velkommen til medlemsmøte og prosjektmøte 3 i «Omstilling og innovasjon til ny virkelighet – Fremtidsmat 2.0.» Som følge av at covid-19 skapte store endringer for mange medlemmer i Fremtidsmat, og spesielt for aktører innen storhusholdning, kom det ønsker i fjor om å kartlegge varige endringer av betydning for bedriftene i Fremtidsmat og identifisere nye muligheter for innovasjon og omstilling til ny virkelighet. Vi har fått 500.000 fra Regionalt innovasjonsprogram i Oslo kommune til å igangsette dette. Målet er at prosjektet…

Find out more »
april 2022

Medlems- og prosjektmøte Fremtidsmat 2.0

5. april 2022 kl. 09:00 – 11:00

Velkommen til medlemsmøte og prosjektmøte 4 i «Omstilling og innovasjon til ny virkelighet – Fremtidsmat 2.0.» Som følge av at covid-19 skapte store endringer for mange medlemmer i Fremtidsmat, og spesielt for aktører innen storhusholdning, kom det ønsker i fjor om å kartlegge varige endringer av betydning for bedriftene i Fremtidsmat og identifisere nye muligheter for innovasjon og omstilling til ny virkelighet. Vi har fått 500.000 fra Regionalt innovasjonsprogram i Oslo kommune til å igangsette dette. Målet er at prosjektet…

Find out more »

Hendelser listenavigering

  • « Tidligere Hendelser
  • Neste Hendelser »
+ Export Events

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88