Skip links

  • Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Fremtidsmat

Mat for bedre helse

Main navigation

  • Forside
  • Aktuelt
  • Arrangementer
  • Organisasjon
  • Medlemmer
  • Bli deltaker
  • Kontakt

Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Fremtidens farse

25. september 2023 kl. 12:00 – 15:00

Detaljer

Dato:
25. september 2023
Tid
12:00 – 15:00

Sted

Nofima
Osloveien 1
ÅS, Akershus 1430 Norge
+ Google Map

Om arrangementet

 

 

 

 

Klyngen Fremtidsmat og klyngen Norwegian Seaweed inviterer til farseseminar.

Tid og sted: 25.sept kl. 12:00 hos Nofima, Ås

 

Hvordan er framtidens farseprodukter? Vi har sett flere eksempler på farseprodukter der noe av kjøttet er byttet ut med tare. Hos UMA Meats bruker de 15 % tare i burgerne og saltinnholdet er redusert med 40%. I tillegg får du viktige mineraler ved å spise burgeren. The Dutch Weed Burger har laget en vegansk variant, med bønner og tare. Dette er spennende. Vi inviterer norske matprodusenter til en farse workshop der vi vil få noen faglige innlegg og diskutere mulighetene for å få til et prosjekt for å sammen utvikle fremtidens farseprodukter.

 

Agenda:

12:00 – Lunsj i kantinen til Nofima (med minst et farseprodukt med tare…)

13:00 – Velkommen v/Anne Marit Rødland, kompetansemegler for Viken Fylkeskommune og leder av Fremtidsmat. Presentasjon av klyngen og om kompetansemeglerordningen.

13:15 – Norwegian Seaweed Association

13:30 – Dagens farseprodukter, muligheter for utvikling. v/Tom Christian Johannessen, Nofima

13:50 – Tare i mat v/Dagbjørn Skipnes, Nofima

14:10 – Taredyrking. Status og fremtidsplaner. Seaweed Solutions, Jon Funderud

14:30 – Spørsmål, diskusjoner og videre fremdrift.

 

Velkommen!
Påmelding innen 21.sept her.

+ Google kalender+ iCal eksport

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Event Navigation

  • « Nye genteknikker i fremtidens matproduksjon
  • Studietur Anuga – verdens største mat-og drikkevaremesse »

Footer

Fremtidsmat

Fremtidsmat er en næringsklynge for matvareprodusenter, forskningsmiljøer og kunnskapsbedrifter som er opptatt av å utvikle mat med gode helseegenskaper.

 

Siste tweets

  • RT @erik_arnesen: Noe overraskende… ? https://t.co/v5OnV20UTs 4 år
Follow @Fremtidsmat

Søk

Fremtidsmat · Innovasjonssenteret Campus Ås · tlf: +47 69 88 99 88